skönhetsblogg molkan relansering relaunch IsaDora Hydralight Water-based Matte Make-up Foundation

Ny formula! Ny förpackning!

Semi-transparent vattenbaserad makeup för att uppnå en naturlig, matt yta. Jämnar ut och täcker hudens ojämnheter. Oljefri, ultralätt och smidig konsistens.

  • Vattenbaserad – Oljefri
  • Ultralätt – Naturlig täckning och lätt att applicera
  • Naturlig matt finish – Ingen pudrig känsla
  • Natural Moisturizing Complex – Förhindrar fuktförlust och ger en känsla av friskhet på huden hela dagen
  • För alla hudtyper (även kombinerad- och fet hy)
  • SPF 8

Utan parfym. Kliniskt testad.

skönhetsblogg molkan relansering relaunch IsaDora Hydralight Water-based Matte Make-up Foundation

IsaDora ligger sällan på latsidan gällande nyheter och den senaste tiden har det bara rasslat till i brevlådan var och varannan dag, nu relanserar de sin Hydralight Water-based Matte Make-up Foundation som ska ha en förbättrad formula och ett nytt utseende på förpackningen. Finns i 6 nyanser.

skönhetsblogg molkan relansering relaunch IsaDora Hydralight Water-based Matte Make-up Foundation

Jag har använt 66 Medium Beige som ska vara den mörkaste nyansen och den är rätt ljus för mig nu trots att jag inte är riktigt lika solbränd som jag var för ett par veckor sedan – så de kanske passar oss med väldigt ljus till medium hy. Av det lilla jag testat den så har jag varit nöjd. En fullständig recension kommer givetvis så småningom.

Har ni testat denna? Vad tyckte ni i så fall?

IsaDora Hydralight Water-based Matte Make-up Foundation finns att köpa på bl a. eleven.se för 149 SEK.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

3 kommentarer

Francesca 20 augusti, 2014 - 15:49

Hi, Malin! Have you already tested it? Would you recommend it for combination skin? and last but not least: which shade would you recommend for very light complexion? Do you think I should also consider the undertone of my skin in choosing the right shade for me? Thank you very much! ;*

Malin 20 augusti, 2014 - 21:32

Hi!

Yes, I have oily to combination skin and it works good for me so far 🙂 Hmm, it’s super hard to know what shade you should get.. I’m kinda tanned right now and the 66 Medium Beige workes for me, but I think I can use the 57 Fair Beige during the winter time when I get pale as a ghost. I think all of the shades are pretty natural but can have a slight undertone. I always recommend to test out the shades in store. Sorry I can’t be more helpful.

xoxo

Francesca 21 augusti, 2014 - 00:20

Thank you so much for your help! I’ve been following you for months and you’ve always been helpful.
I know that it’s important to test the shades but here in Italy it’s really difficult to find Isadora products: after reading some of your posts, I ordered some products on eleven.se and I’m really happy and satisfied with them (I ordered wake up make up in 00 and it perfectly matches my complexion – even if I didn’t tried it before).
I think I’m going to choose 57 because I’m really pale, also in summer!
Thank you again! Hope you’re going to post the cold look from coffee and poetry collection!
;*

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy