lush-wanties-autumn2014

LUSH är för mig väldigt nytt, köpte min första produkt förra året och sedan dess har jag passat på att handla när jag varit i Stockholm osv när man har chans att sniffa och känna på produkterna. Nu har jag fönstershoppat lite på hemsidan och blev genast sugen på hur många produkter som helst!

Det som är bra med Lush är att deras produkter inte är testade på djur, deras produkter är färska och ekologiska och många av produkterna är även vegan- & vegeterianvänliga. De jobbar också för mänskliga rättigheter och återvinning. Jag gillar även att de inriktar sig på bra produkter och ingredienser istället för superstylade förpackningar.

 1. Ultra Bland Ansiktsrengöring, från 119 SEK
  Kanske den snällaste medlemmen i Lushfamiljen, en krämig rengöringsolja för alla hudtyper. Ultra Bland tar bort smuts, fett och smink från huden utan att påverka din hys naturliga skyddslager. Mandelolja och bivax ger en fet bas som binder smuts och olja och gör den enkel att torka bort med en fuktad bomullstuss. Rosenvatten och ros absolut hjälper mot rödflammig hy och lugnar och balanserar huden. Honung lugnar och återfuktar huden samtidigt som den är antiseptisk.
  .
 2. Rose Bubble Bar, 49 SEK /50g
  Denna utsökta bubbelbit är ett konstverk i sig själv. Doftsatt med sommrig ros absolut från turkiet för att lugna själen och citronolja för att ge en klarthet på saker och ting. Det bästa tar jag sist… nämligen kakaosmör för att återfukta och mjukgöra huden.
  .
 3. Drivenhet Läppfärg, 199 SEK /5g
  Drivenhet är en läppfärg med varm lila ton. Basen i läppfärgen är återfuktande jojobaolja så att läpparna ska känna sig mjuka och candelilla och rosvax för att hålla färgen kvar på läpparna. Färgen smälter in i huden och håller väldigt bra, så du ska inte behöva “piffa till det” hela tiden.
  .
 4. Light Yellow Colour Supplement Foundation, 155 SEK /20g
  Denna foundation är designad för ljusare hudtyper som har övervägande gula toner. Pigmentblandningen ligger i en mild krämbas gjord av rosbladinfusion, soja och riskornolja – vilket gör den behaglig nog att bära hela dagen utan att kännas tung. Innehåller inga mineraloljor, för LUSH vill inte sätta dem på huden, speciellt inte på människor med känslig hy.
  .
 5. Lustre Kroppstalk, 199 SEK /40g
  Lustre är ett guldskimrande kroppstalk med doft av blommorna ylang ylang och jasmine som sägs ha afrodisiakiska egenskaper. Använd den över hela kroppen för ett subtilt skimmer när du ska ut på fest. Den går även att använda i håret för extra glittrande lockar.
  .
 6. Strawberry Feels Forever Massagekaka, 109 SEK /75g
  En krämig jordgubbs-massagekaka med en doft av fruktglass. Den är gjord av mosade jordgubbar och extrakt av hibiskus blommor och doftar som en smaskig fruktglass med grädde på toppen. Använd Strawberry Feels Forever!
  .
 7. The Comforter Bubbelbit, 79 SEK /1stk
  Med sin bäriga och lugnande doft av svartvinbär och bergamott passar detta badskum till alla som gillar ta ett bad som lämnar en fräsch fruktig doft på huden. Den passar för både män som kvinnor.
  .
 8. Sympathy For The Skin Bodylotion, 209 SEK /240g
  Packad med massor av vitaminrika bananer och kakaosmör för att verkligen göra huden mjuk. Den doftar milt av vanilj och sandelträ, nästan som gammeldags vaniljglass. Sympahty For The Skin Bodylotion är perfekt för solbränd hud eftersom  sandelträoljan i krämen är anti-inflammatorisk och svalkande.
  .
 9. Oatifix Ansiktsmask, 125 SEK /79g
  Detta är en mild och näringsrik ansiktsmask med färska bananer och illipesmör som återfuktar torr hy. Vaniljstång infusion och vanilj aboslut lämnar en god doft på huden… nästan så att man vill ta en liten smakbit. Havre, mald mandel och kaolin arbetar tillsammans i en mjuk exfolierande bas för att ta bort döda hudceller, och lämna huden mjuk och smidig.
  .
 10. Wonder Woohoo Bubblebit, 75 SEK /100g
  Inspirerad av Wonder Woman, och skapad för alla hjältinnor där ute! Helt täckt av guldglitter (plastfritt såklart) för att likna Wonder Womans tiara och doftsatt med den euphoriska doften av solmogna apelsiner. En kärna av silverglitter inuti skapar ett vackert silvermönster på vattnet bland alla bubblor.

.
Har ni några favoritprodukter från LUSH? Eller har ni några produkter som ni gärna vill testa?

3 kommentarer

Sofia 8 augusti, 2014 - 15:36

Hårinpackningen Roots är underbar! Du borde även testa rengöringen Let the good times roll, den är fantastisk! Mask of magnaminty är också en favvo. Finns hur mycket som helst från Lush som är grymt! 🙂

Tova Jäderberg 8 augusti, 2014 - 20:03

R&B är en leave in produkt för håret, luktar HIMMELSKT och gör håret jättemjukt! Har man lockigt hår så förgylls dom också mer 🙂 Balsamet American Cream och R&B är en jättebra kombo <3

Nina 8 augusti, 2014 - 22:55

Håller med om alla produkter som Sofia skriver om ovan. Jag gillar också Dream Cream och så en av deras duschegeler som ingick i deras retro kollektion som doftar lime och citron. Kommer inte ihåg vad den heter nu bara för det.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy