Skönhetsblogg molkan LUSH solprodukter sun screenJag har sagt det förr, men jag säger det igen… Solskydd people! I’s da bomb. Härom veckan fick jag hem ett paket från LUSH med deras nya solprodukter som jag givetvis redan testat nu när vi haft så fint väder!

Skönhetsblogg molkan LUSH solprodukter sun screen

Sesame Suntan Lotion, 139 SEK / 100g

Detta är ett solskydd som du kan använda som en vanlig bodylotion, men med en bonus att dess naturliga ingredienser och syntetiska solskydd kommer att skydda din hud från solens strålar medan den behåller huden hälsosam och mjuk. Ekologisk sesamolja bidrar till doften på denna kräm, som är rik och nötig samtidigt som det hjälper till att öka hudens melaninproduktion – dess naturliga reaktion på solen – vilket betyder att det faktiskt kommer hjälpa dig att sola. Ekologiskt rättvisemärkt kakaosmör mjukgör och ger näring till huden medan aloe vera svalkar och lugnar. Detta är ett solskydd perfekt för de med lite mörkare hudton eller för de som vill få en bronzig solbränna med ett solskydd på SPF 10.

Skönhetsblogg molkan LUSH solprodukter sun screen

Million Dollar Moisturiser, 575 SEK / 45g

Känn dig som en miljon kronor med denna vackra ansiktskräm med solskydd SPF 30, upplyftande doft och ljusreflekterande pigment som lämnar din hud med ett hälsosam lyster! Produkterna jojoba och jättenattljusolja sjunker snabbt in i huden utan att kännas för tung. Krämen har en helt ny gel- och oljevispad bas, som ger en krämig, rik konsistens men som lätt sjunker in i huden och lämnar en frisk hälsosam lyster.

Skönhetsblogg molkan LUSH solprodukter sun screen

The Sunblock, 159 SEK / 100g

The Sunblock är ett solskydd med SPF 30 som du smörjer in dig med i duschen. Perfekt för en helkroppsinsmörjning med solskydd, det första du gör på morgonen innan du klär på dig. Denna kaka skyddar inte bara din hud mot solens strålar utan den återfuktar huden med rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, lugnar med kamomill och reducerar rodnad med ros absolut. Den doftar milt med en liten blomsterton från rosoljan.

Skönhetsblogg molkan LUSH solprodukter sun screenJag har testat alla tre produkter och måste säga att Million Dollar Moisturiser är en ny favorit! Även att den är dyr så är den otroligt härlig och återfuktande kräm, perfekt för en solig dag. The Sunblock var en utmaning – jag blev som en hal ål efteråt och badkaret fick skrubbas rejält efteråt då sambon höll på att halka. Rekommenderas till en ordentlig dusch istället. Tyvärr gillade jag inte alls Sesame Suntan Lotion då jag föredrar att inte lukta som en burk sesamfrön. Men jag tycker att det är roligt att LUSH är så innovativa och skapar nya och roliga produkter på marknaden.

Har du testat några av LUSH solprodukter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy