För ett tag sedan fick jag hem lite produkter från det brittiska märket Eyeko. Jag har tidigare bara testat en kajal från märket, men blev rekommenderad deras bryngelé av ingen mindre än systrarna Chapman – så jag blev överlycklig när paketet med dessa godbitar ramlade ner i brevlådan!

Skönhetsblogg molkan eyeko Brow Gel Eye Do Liquid Eyeliner Fat Brush Mascara Black Magic Mascara

Det brittiska trendmärket Eyeko’s mascaror har blivit en riktig kultprodukt bland sminkfans världen över. Eyeko inspirerades av det faktum att inga makeupartister verkade ha en mascara som var perfekt.

Alexa Chung och Adele är några kändisar som använder Eyekos mascaror. Tack vare den smarta tuben kan du använda produkten till sista droppen.

Skönhetsblogg molkan eyeko Brow Gel Eye Do Liquid Eyeliner Fat Brush Mascara Black Magic Mascara

Eyeko Brow Gel, 199 SEK

Definierar ögonbrynen för en naturlig men ändå polerad finish. Ögonbrynen sitter på plats hela dagen utan att kladda eller stelna. Den tonade färgen passar alla nyanser från blondiner till brunetter.

Skönhetsblogg molkan eyeko Brow Gel Eye Do Liquid Eyeliner Fat Brush Mascara Black Magic Mascara

Eyeko Alexa Chung Eye Do Eyeliner, 159 SEK

Ger en intensiv liner i kolsvart färg i ett enda drag. Single-stroke vattentät kolsvart färg. Pigmentrik svart färg som varken smular eller kladdar. Håller i upp till 12 timmar och är lätt att applicera.

Skönhetsblogg molkan eyeko Brow Gel Eye Do Liquid Eyeliner Fat Brush Mascara Black Magic Mascara

Eyeko Fat Brush Mascara, 199 SEK

En dramatisk borste för att ge dig dramatiska resultat. Fat Brush Mascara har en stor borste som bygger volym från rot till topp. Tack vare den smarta tuben kan du använda produkten till sista droppen. Fiber-förstärkt formula med Keratin ger en intensiv svart färg som varken smular eller kladdar. Vattenresistent, men tas lätt bort med varmt vatten och håller i upp till 12 timmar.

Skönhetsblogg molkan eyeko Brow Gel Eye Do Liquid Eyeliner Fat Brush Mascara Black Magic Mascara

Eyeko Black Magic Mascara, 199 SEK

Kombinerar volym och böjning med en kolsvart finish för att intensifiera dina ögonfransar. Botanisk blandning med Pro-vitamin B ger en intensiv svart färg som varken smular eller kladdar. Vattenresistent, men tas lätt bort med varmt vatten och håller i upp till 12 timmar.

malhar_140719_0187Hittills har jag testat Brow Gel och Black Magic Mascara och tycker att båda är helt fantastiska. Jag applicerar bryngelén efter att jag fyllt i mina ögonbryn för mer definierade brynstrån som ger en väldigt naturlig look, men man får akta för att ta för mycket – då kan det se lite kladdigt ut. Black Magic fick mina fransar att skjuta i höjden, vilket jag inte tackar nej till! Ser fram emot att testa de andra produkterna också.

Produkter från Eyeko finns att köpa på bl a. KICKS.

2 kommentarer

Caroline@makeupedia.se 26 juli, 2014 - 13:10

Vill prova allt!

Dess/Drömteori 5 augusti, 2014 - 00:35

Vill hemskt gärna testa några av mascarorna, tror det får bli mitt nästa köp!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy