ACO SOL Active – höga solskydd för alla uteaktiviteter!

av Malin
201 visningar

Under några veckor (tidsuppfattning = noll) har jag testat dessa solskydd från ACO. Dessa nya solskydd är speciellt anpassade för en aktiv livsstil och ska vara både svettresistenta och extra vattenresistenta. Jag har varit lite av en solskyddsdiktator när vi varit ute och har i princip fått smörja in alla och jag tror att vi alla har uppskattat dessa med högre SPF nu när solen legat på ordentligt.

ACO SOL Active Skönhetsblogg molkan

ACO Sun Body Spray Active, 129 SEK

En snabbt absorberande solspray. Extra vattenresistens och svettresistens gör att huden är skyddad från skadliga UVA- och UVB-strålar även vid påfrestande förhållanden. Den praktiska sprayförpackningen når även de mest svåråtkomliga områden. Fungerar även bra att applicera på våt hud.

ACO SOL Active Skönhetsblogg molkan

ACO Sun Active Mousse, 139 SEK

En snabbt absorberande solmousse som är speciellt anpassad för en aktiv livsstil. Produkten är lätt att applicera även direkt på våt hud samt att den absorberas snabbt.

ACO SOL Active Skönhetsblogg molkan

Jag har främst använt moussen på såna klassiska ställen som man annars kan bränna sig på; axlar, rygg och knän (har en annan speciellt till ansiktet, även den med SPF30) och sprayen på övriga kroppen. Hittills är jag mycket nöjd och jag har även testat att applicera både innan och efter bad och de sitter väldigt bra och båda produkterna går in i huden så himla snabbt och kladdar inte alls, vilket är ett måste för mig. Rekommenderar verkligen dessa!

Har ni testat något av dessa solskydd eller har ni några andra bra solprodukter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy