skönhetsblogg molkan st. tropezDen perfekta fakebrännan kräver både för- och efterarbete, samt underhåll. Till skaran av St. Tropez-produkter har jag nu fått hem både en kroppsskrubb och två återfuktande BUS-lotions med anti-ageingegenskaper. Perfekt för de dagar som solen gömmer sig.

skönhetsblogg molkan st. tropez

Tan Enhancing Body Polish 200 ml, 198 SEK

En kroppsskrubb som är speciellt framtagen för att arbeta med self tan. Tan Enhancing Body Polish innehåller sfäriska pärlor som exfolierar utan att repa eller skada huden, vilket garanterar din färg kommer att vara helt jämn och ränder.

skönhetsblogg molkan st. tropez

Gradual Tan Firming 4 in 1 Lotion Body 150 ml, 329 SEK

Gradual Tan Firming förlänger den ungdomliga huden och skapar en solkysst glöd. Håller huden återfuktad under 24 timmar utan att blockera porerna.

skönhetsblogg molkan st. tropez

Gradual Tan Plus Anti Ageing Face 50 ml, 349 SEK

Gradual Tan Plus Anti Ageing Face förlänger den ungdomliga huden och skapar en solkysst glöd. Håller huden återfuktad under 24 timmar utan att blockera porerna.Innehåller den revolutionerade Aromaguard™ doftteknologin som tar bort den klassiska brun-utan-sol-doften med minst 70 %.

skönhetsblogg molkan st. tropez

St. Tropez-produkter finns att köpa på bl a. eleven.se och KICKS.

Har ni testat någon av produkterna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy