malhar_140628_0007

För ett tag sedan fick jag nys om ett företag vid namn Loppi Event på facebook. De skickar ut produkter i teman och jag ansökte då om att få sommar-versionen av denna. I utskicket skulle det ingå 10 produkter med allt från BUS från Apoliva till träningsstrumpor.

Tyvärr måste jag säga att jag bara upplevt detta allt annat än positivt; för det första, när jag skulle hämta ut min blogbag hade företaget skickat två st kollinummer till ett paket – vilket slutade med att posten ringde till mitt utlämningsställe för att kalla tillbaka paketet.

För det andra fick jag ett mail ett par dagar senare om att jag inte hade bloggat om den och var därför tvungen att skicka tillbaka produkterna trots att jag mailat till företaget och sagt att jag fortfarande inte fått något.

För det tredje, när jag väl fick min blogbag (3 st obesvarade mail och några veckor senare) dök det dessutom bara upp 6 av 10 produkter. Det jag såg fram emot mest var det som inte fanns med; träningsstrumpor, vattenflaska, naturdietbar och ingefära mot åksjuka.

Även om det är ett företag som skickar ut produkter gratis är det sjukt träligt när det bara är en massor av krångel. Inget jag kommer att signa upp mig på igen.

1 kommentar

Nelia 2 juli, 2014 - 18:50

Gud va tråkigt, jag glömde att skicka länken i tid (typ över helgen då jag var bortrest hemifrån) o ja sen har jag skrivit upp mig på flera o inte kommit med så antar jag är bannad nu… :-/

Svara

Skriv en kommentar

fjorton − fyra =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy