Lady Gaga Fame EdP Spray

av Malin
37 visningar 1 Minuter läsning

Enda sedan jag fick reda på att Lady Gaga skulle släppa en parfym har jag suktat. Jag har varit och sniffat på den så många gånger och äntligen är den min! Jag älskar den, doften är så jag och flakongen får stå framme för att den är så vacker ♥

Lady Gaga Fame EdP Spray molkan skönhetsblogg

Lady Gaga Fame EdP Spray, 279 SEK

För första gången har man lyckats göra en svart vätska, som blir transparent när det möter luften. Tekniken kallas ”From Black to Clear” och är noga framtagen av Lady Gaga och hennes team. Lady Gaga FAME är en doft med mörka ackord.

Huvudingrediensen är Belladonna som ger en känsla av förbjudenhet. Andra noter är aprikos och honung som tillför kvinnlighet. Lady Gaga FAME har ett krossat hjärta av tigerorkidé som tillför doften mystik.

Lady Gaga Fame EdP Spray molkan skönhetsblogg

4 kommentarer

A-M 2 juli, 2014 - 00:14

Har den och älskar den jag med!

Julias skönhetsblogg 2 juli, 2014 - 01:28

Åh, den luktar så himla gott!! 🙂

Ellet 2 juli, 2014 - 20:56

Jag såg den på bild och visste omedelbart att det var parfymen för mig! (Sanning med modifikation, men sugen var jag). Och visst blev det så! Har gjort slut på en liten flaska och köpte en stor. Mmm!

Maria 7 juli, 2014 - 12:31

Har inte luktat på den än, men vill ha den enbart för flaskan. Älskar art deco känslan!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer