Dr. brandt Pores No More Vacuum Cleaner molkan skönhetsblogg recension review

Dr. brandts nya superrengöring är en riktig damsugare for fet och aknebenägen hy. Lägg på ett tunt lager och låt produkten verka i fem till tio minuter innan du tvättar bort.

Vaccum cleaner är formulerad med alfa- och betahydrxisyror för maximal effekt. Den minskar porstorleken samtidigt som den avlägsnar orenheter och pormaskar. Salicylsyra löser upp tilltäppta porer medan glykolsyra peelar och mjukgör.

Jag tycker: För mig med stora porer, mycket pormaskar och fet hy låter detta lite som en dröm och efter användning 2 gånger i veckan kan jag meddela att drömmen inte blev uppfylld. Jag har i princip bara hört lovord om denna produkt men är ärligt talat väldigt besviken.

Konsistensen är geléaktig och kommer ut halvt genomskinlig ut tuben men blir helt genomskinlig på huden. Efter bara några sekunder uppkommer en kylande känsla och det ser även ut som att ansiktet fryser till is då den torkar ljusblå/vit. Det känns behagligt på ansiktet och det ser ju coolt ut, men jag varken känner eller ser några förbättringar i varken porstorlek eller någon annan aspekt. Huden känns inte ens extra ren eller slät efter användning, utan precis som innan. Så hade jag köpt den här produkten med mina egna pengar hade jag blivit rent av förbannad.

Dr. brandt Pores No More Vacuum Cleaner finns att köpa på t ex. bangerhead.se för 499 SEK.

1/5

.

2 kommentarer

Beautybylinda 24 juni, 2014 - 13:07

Nej vad tråkigt det är när man blir så besviken på en produkt :/

Emilie/krex 11 juli, 2014 - 10:15

du är helt klart inte den enda som är besviken. har också testat denna och är rätt redigt missnöjd. jag har visserligen inte speciellt fet hy eller stora porer, men tänkte att den kanske kunde hjälpa till lite med de pormaskar man har ändå. på mig blev det dock som att den gav mig både fet hy och större pormaskar. vet inte om den liksom drog fram pormaskarna på något sätt men sen inte lyckades dra ur dem. mycket märkligt i vilket fall. tur att jag är van vid misslyckade köp…

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer