Förra veckan fick jag hem lite produkter från Maria Nila Stockholm med bland annat detta schampo och balsam som jag varit nyfiken på ett tag. Jag har tidigare testat Colour Guard Luminous Color Hair Mask som jag verkligen älskade, så jag ser fram emot att testa dessa!

Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Shampoo Conditioner molkan skönhetsblogg

Produkterna i TRUE SOFT-serien är baserade på arganolja, som återfuktar och ger nytt liv till torrt och sprött hår. Härliga sulfat- och parabenfritt schampo och balsam för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker ditt hårs struktur! Arganolja hjälper till att förebygga frissighet, statisk elektricitet och tillför glans.

Tack vare Colour Guard Complex så hjälper Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Shampoo till att minska färgförlusten som kan uppstå vid tvätt och styling med värmeverktyg.

  • För torrt hår
  • Fri från sulfater & parabener
  • Skyddar håret mot UV-strålning & fria radikaler
  • Innehåller algextrakt & Colour Gard Complex
  • 100% veganska ingredienser

Det här låter verkligen som en hårvårdsserie för mig eftersom jag har blekta toppar som lätt blir torrt och sprött, plus att jag har färgat hår också. Jag gillar även att de inhåller 100% veganska ingredienser och att de är sulfat- och parabenfritt.

Har du testat något från Maria Nila’s Palettserier? Vad tyckte du?

1 kommentar

Sara ~ Candis 22 juni, 2014 - 12:10

Använder enbart palettserien

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy