244 Chic Chartreuse Maybelline Summar Heat Wave Color Show Bleached Neons molkan Skönhetsblogg244 Chic Chartreuse är ett av lacken som ingår i Maybelline’s sommarkollektion Heat Wave och är en stor snackis runt om. Det var även det lack som fick mig på fall. Jag skulle beskriva färgen som ”in-your-face-limegul”, kan inte sluta titta på mina naglar när jag har det på mig. Formulan är krämig och väldigt lätthanterlig, jag tror aldrig att jag har målat så här ”rakt”.

Då jag läst att lacken kan vara bubbliga var jag noga med att vänta 5-10 minuter mellan lagerna vilket gjorde att det blev ett jämt och fint resultat. Det torkar halvmatt så vill man ha mer glans rekommenderas ett bra topplack. Jag älskar verkligen färgen och det kommer att bli ännu snyggare när man fått ytterligare solbränna. På bilderna har jag målat 3 lager utan varken bas- eller topplack.

Color Show Bleached Neons säljs under begränsad tid på bl a. på KICKS, Åhléns, H&M, Lindex och ICA för 39 SEK.

244 Chic Chartreuse Maybelline Summar Heat Wave Color Show Bleached Neons molkan SkönhetsbloggI direkt solljus

244 Chic Chartreuse Maybelline Summar Heat Wave Color Show Bleached Neons molkan SkönhetsbloggI dagsljus (inomhus)

3 kommentarer

Little Miss Consumer 18 juni, 2014 - 17:09

Detta lacket är så otroligt darn snyggt!!

Svara
Lackert 18 juni, 2014 - 23:24

Jätte läckert och så fint nu på sommaren

Svara
Dess/Drömteori 21 juni, 2014 - 23:06

Älskar detta hårt!

Svara

Skriv en kommentar

15 − 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy