isadora gel nail lacquer french manicure fransk manikyr molkan skönhetsblogg

Vecka 22 släppte IsaDora ytterligare lack i sin Gel Nail Lacquer-serie, denna gång i form av fransk manikyr. Ett vitt lack med smalare borste för att måla de vita tipparna, två halvtransparenta lack i rosa och beigea toner och ett klart topplack som man ska använda i kombination med Gel Nail Lacquer Top Coat för extra hållbarhet.

Gör så här:

Applicera i dagsljus.
1. Applicera French Tip* längs med nageltoppen och låt det torka.
2. Applicera French Pink eller French Nude på hela nageln och låt torka i 3 minuter.
3. Applicera ett lager av Gel Nail Lacquer Top Coat.

Hypo-allergenisk formula.
*med smal precisionsborste

isadora gel nail lacquer french manicure fransk manikyr molkan skönhetsblogg210 Top Coat, 215 Clear, 216 French Tip, 217 French Pink, 218 French Nude

isadora gel nail lacquer french manicure fransk manikyr molkan skönhetsblogg

Här har jag målat naglarna med ett lager  216 French Tip, två lager 217 French Pink och ett lager 210 Top Coat. Formulan är krämig och lägger sig väldigt slätt och fint på nageln. Nu har jag haft det i 4 dagar och idag som först har jag fått små små hack då jag har varit i farten med att diska, städa och rensat ur bland både kläder och smink. Glansen sitter fortfarande på plats och jag tycker inte att det har mattats ner sedan jag måla på det.

Personligen hade jag velat ha med några såna där hjälpredor (små smala tejpbitar i princip) att sätta på nageln medan man målar de vita tipparna, för att göra det på frihand är ingen lek! Men jag blev ändå rätt nöjd med resultatet och det ser mycket rakare ut än vad jag faktiskt målat. Jag är nöjd, resultatet blir jättefint och fräscht!

IsaDora Gel Nail Lacquer French Manicure finns att köpa på t ex. eleven.se för 89 SEK /st.
Vissa butiker erbjuder 1 st valfritt Gel Nail Lacquer + 1 st Gel Nail Lacquer Top Coat för 149 SEK

Har du testat något av de nya Gel Nail Lacquer?

5 kommentarer

emzi 12 juni, 2014 - 18:41

Åh måste testas 😀

Svara
Nicolina 13 juni, 2014 - 12:30

Funderar också på att införskaffa dessa… men är det någon skillnad på ”top coat” och ”clear?” visst skulle man kunna klara sig på en av dessa? ska försöka spara penningan!

Svara
Malin 14 juni, 2014 - 19:58

Top Coat är ju det som som gör att lacket härdar, så ska man skippa något är det nog Clear-lacket då det bara är ett genomskinligt lack.

Svara
Clara 14 juni, 2014 - 19:40

Jag har testat färgen 226 Coral Crush och jag tycker att det är en jättefin färg! Jag vill jättegärna testa deras franska manikyr, men det får nog vänta i 4 veckor tills jag har jobbat klart.
Ett tips till att fixa de vit topparna; man kan köpa mallar från Depend för en billig krona, jag tänkte använda mina när jag ska fixa min franska manikyr c:

Svara
Malin 14 juni, 2014 - 20:01

Härligt! Jag skulle gärna testa det gröna och det blåa lacket då det är favoritfärger.

Jag har haft såna mallar innan. Men det hade varit gött om IsaDora själva hade släppt något liknande med dessa lack 🙂

Svara

Skriv en kommentar

två × två =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy