Ibland händer livet och efter allt strul med internet, alla kalas och förberedelser för att mannen ska komma hem har bloggen blivit lidande. Och då jag har varit extremt trött (varför vet jag inte?) har jag inte haft någon ork eller motivation att varken fota, sminka eller blogga. Så är det ibland. Men nu kliar det i fingrarna igen så i morgon tar jag nya tag!

♥ ♥ ♥

Har ni förslag på sminkningar eller något annat jag ska skriva om så önska på!

2 kommentarer

Elinor 12 juni, 2014 - 16:55

Du får gärna göra lite tutorials for dummies! Är 30+ men helt ny på smink.. Lite basic grejer gärna.

Ildergreier 12 juni, 2014 - 22:43

Hva med ny bruk av nøytrale farger?

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer