Ibland händer livet och efter allt strul med internet, alla kalas och förberedelser för att mannen ska komma hem har bloggen blivit lidande. Och då jag har varit extremt trött (varför vet jag inte?) har jag inte haft någon ork eller motivation att varken fota, sminka eller blogga. Så är det ibland. Men nu kliar det i fingrarna igen så i morgon tar jag nya tag!

♥ ♥ ♥

Har ni förslag på sminkningar eller något annat jag ska skriva om så önska på!

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Du får gärna göra lite tutorials for dummies! Är 30+ men helt ny på smink.. Lite basic grejer gärna.

Svara

Hva med ny bruk av nøytrale farger?

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tre + ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.