Är i denna stund på väg upp till Stockholm för att äntligen gå på Real Techniques-eventet! Som jag sett fram emot detta.. Både för att bara få komma i väg lite och njuta av mitt intresse och för att få träffa alla fina beautynördar. Självklart har jag med mig min vapendragare Emilie och vi ska försöka att ha så roligt som möjligt.

924365_1483261425237011_691260786_nJag kommer att uppdatera instagram och twitter, så se till att följa mig där 🙂

2 kommentarer

Malin 3 juni, 2014 - 11:44

Jag är ju så klart fortfarande avis som sören! Se nu till att ha riktigt kul i huvudstaden! 😀
Ska bli lite tröstande att följa din rapportering via instagram iaf! 🙂

Svara
emzi 3 juni, 2014 - 13:53

Ha det så roligt 😀

Svara

Skriv en kommentar

sjutton + 20 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy