Förra veckan kom det ett paket med flera roliga produkter från Bangerhead.se, både från deras egna märke och utav de märken de har att erbjuda på hemsidan. Jag kan säga att jag redan använt alla produkter och har hittat flera favoriter. Vilken produkt är ni sugna på att titta närmare på först?

malhar_140601_0006Youngblood Liquid Mineral Foundation, Escada Born in Paradise EdT  & Dr. brandt Pores No More Vacuum Cleaner

malhar_140601_0001Bangerhead Professional Protect My Hair!, On The Beach! och Fresh Me Up!

.
.
*Produktprov

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Jag är väldigt nyfiken på Dr Brandts Pores no more vacuum cleaner 🙂

Svara

w00t, vacuum cleaner låter ju intressant.

Svara

Oh, gärna Youngbloods foundation! Är lite besatt av mineralfoundations eftersom jag har rosacea (hyfsat bra nu efter en antibiotikabehandling) och de funkar bra för mig. Att hitta rätt i djungeln är lite trickigt. Har testat många lösa varianter men är nu sugen på en i flytande form.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.