Nu när mitt hår äntligen börjar bli långt vill jag kunna styla det med fina uppsättningar och använda fina hårsmycken osv. Men här är det dåligt med såna affärer, därför har jag nu spanat in Glitters sortiment på blommiga håraccessoarer. Får ta mig ett kik när Emilie och jag åker upp till huvudstaden nästa vecka 🙂

glitter-hair-flowers
1, 2, 3, 4

3 kommentarer

kristina 30 maj, 2014 - 20:31

Jag har köpt flera fina på ebay

Svara
Wysteriias skönhetsblogg 2 juni, 2014 - 10:24

Jag tänkte också leta efter såna här nu i veckan, haha! Det är så fint på alla andra så jag måste testa 🙂

Svara
Malin 2 juni, 2014 - 10:28

Visst är det 🙂

Svara

Skriv en kommentar

sju + fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy