Nu när mitt hår äntligen börjar bli långt vill jag kunna styla det med fina uppsättningar och använda fina hårsmycken osv. Men här är det dåligt med såna affärer, därför har jag nu spanat in Glitters sortiment på blommiga håraccessoarer. Får ta mig ett kik när Emilie och jag åker upp till huvudstaden nästa vecka 🙂

glitter-hair-flowers
1, 2, 3, 4

3 kommentarer

kristina 30 maj, 2014 - 20:31

Jag har köpt flera fina på ebay

Wysteriias skönhetsblogg 2 juni, 2014 - 10:24

Jag tänkte också leta efter såna här nu i veckan, haha! Det är så fint på alla andra så jag måste testa 🙂

Malin 2 juni, 2014 - 10:28

Visst är det 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy