Hett tips: Solskydd utan kladd från Garnier!

av Malin
72 visningar
Garnier Ambre Solair Dry Mist molkan Skönhetsblogg

Något jag själv tycker är väldigt viktigt så här under denna årstid är att skydda sig mot solen, kan inte nog påtala vikten av ett ordentligt solskydd! Men jag som många andra gillar inte solkräm för att det blir kladdigt och kan lämna en fet och vit hinna på huden. Därför blev jag väldigt nyfiken på att testa Garniers nya solskydd Dry Mist som de lanserade tidigare i år.

Jag har nu testat denna under dessa härliga vårdagar och jag måste säga att det är en ny favorit! Denna torrspray få följa med i väskan hela sommaren, utan tvekan. Så ett tips till dig från mig som inte gillar kladd och klet men vill skydda din hy!

Garnier Ambre Solair Dry Mist molkan Skönhetsblogg

Garnier skapar en ny generation av solvård och lanserar nu sin första solskyddsprodukt med torrspray-formula som ger ett optimalt skydd mot UVB och UVA strålar. Formulan innehåller ett effektivt UVA- & UVB-filtersystem med fotostabilt  skydd och patenterat Mexoryl®XL, som effektivt skyddar mot solens strålar.

Med sin ultralätta konsistensen absorberas den snabbt utan att lämna vita spår eller en fet film på huden. Den innehåller ingen alkohol och torkar därför inte ut huden. Dry Mist kommer i 3 olika solskyddsfaktorer; SPF 10/20/30. Har ett rek. pris på 139/149/159 SEK.

Garnier Ambre Solair Dry Mist molkan Skönhetsblogg
Direkt efter applicering
Garnier Ambre Solair Dry Mist molkan Skönhetsblogg
Fomulan går lätt in i huden utan att lämna en vit hinna eller kladd.

.Garnier Ambre Solaire Dry Mist finns att köpa på bl a. Lyko.

2 kommentarer

Dess/Drömteori 26 maj, 2014 - 01:01

Åh, låter ju sjukt bra!

Lisa 26 maj, 2014 - 10:35

Måste verkligen köpa! Synd att det inte finns högre spf men 30 är ju bra det också =)

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy