lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014 I veckan fick jag hem lite sommarnyheter från LUSH som jag självklart var tvungen att rent av riva upp ur kartongen och testa direkt. Jag kände med en gång att någonting luktade lite som Snow Fairy ♥ ♥ ♥

Alla produkter är veganvänliga, förutom D’Fluff som är vegeterianvänlig. Ej testat på djur.

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

Magnificent Tvål, 69 SEK

Känn dig helt tropisk med denna sagolikt fruktiga hand- och kroppstvål. Full av hudrengörande torkad mango, fräscha Siciliansk citronolja, mandarinolja och serotinökande neroliolja. Du kommer vara redo för en helg i Havanna på nolltid!

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

Parsley Porridge Tvål, 69 SEK

Denna växtbaserade antibakteriella tvål är perfekt för en söndag eftermiddag med sin kombination av fräsch persilja och timjan, tea treeolja, kylande aloe veragel och havregryn som ger en försiktig exfoliering och gör dig redo för en tupplur på soffan.

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

D’Fluff Raktvål, 109-185 SEK

Färska jordgubbar ihopvispade med mjukgörande rättvisemärkt kakaosmör från Fundopo-kollektivet för en superfluffig raktvål som för dig avfluffad och ren. Denna marschmallowliknande godsak innehåller kokosolja, lönn- och majssirap och äggvitor som ger en lätt konsistens och gör avfluffandet till en dröm. Doften innehåller vanilj absolut, söt vildapensinolja och ros absolut. Den bästa rakningen någonsin.

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

African Paradise Kroppsbalsam, 349 SEK

Full av vårdande ingredienser, så som mjukgörande sheasmör och moringaolja från Ghana ger lyster till huden, svalkande aloe vera från Kenya, ylang ylang från Ghana. Innehåller även ingredienser från nya projektet Hållbara Fonden, som baobabolja från ett kvinnokooperativ i Norra Ghana och marulaolja från Sydafrika.

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

Zest Hårgelé, 199 SEK

Ett enkelt recept fullt av syrliga ingredienser, en självkonserverande hårgelé med riktigt bra stadga utan att håret känns oljigt. Doften kommer från söt vildapelsinolja, pomeransolja och neroliolja. Återfuktande och förtjockande karragenextrakt ger också rätt konsistens.

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

Granny Takes A Dip Badbomb, 59 SEK

Denna ingefära-, peppar- och citrondoftande badbomb förvandlar ditt badvatten till en hypnotiserande färgexplotion. Lägg helt enkelt ned den i ditt badvatten och låt dess brusande center upplösas i flerfärgade lager. Dess kryddiga citrusdoft kommer att peppa upp dig; citronoljan är upplyftande medan ingefäran och pepparn är värmande.

lushsweden lush molkan skönhetsblogg news nyheter sommar summer 2014

Jag har redan hittat några härliga favoriter i paketet. Magnificent-tvålen är ju som gjord för mig med torkad mango i, undra om jag kommer kunna motstå att ta en tugga 😉 Parsley Porridge känns som en perfekt tvål att ha i köket! Raktvålen D’Fluff känns fräsch och somrig, så den ska jag ta och testa nästa gång jag hoppar in i duschen. Angående African Paradise har jag inte riktigt bestämt mig om jag tycker om eller inte än då den luktar väldigt starkt, gott men starkt. Jag ska definitivt testa den i alla fall!

Granny Takes A Dip påminner lite om Snow Fairy-doften, så den kommer jag kasta i badet framöver. Den enda produkten jag kanske inte känner så där jättemycket för är hårgelén Zest, då jag har långt hår och sällan använder gelé – men om någon har tips på hur jag kan använda den till mitt långa hår tar jag gärna emot förslag. Annars får jag hitta någon med kort hår som kan använda den 🙂

Allt som allt ett mycket roligt sommarpaket! Produkterna finns att köpa på LUSH.se eller i butik från den 4:e juni, men har redan sett tvålarna och badbomben på hemsidan.

Kommer du spana in någon eller några av sommarnyheterna?

1 kommentar

Julias skönhetsblogg 23 maj, 2014 - 19:07

Raktvålen ser ju hur go ut som helst! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy