L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

Volume Million Lashes So Couture mascara ger spektakulär volym med sofistikerad precision. So Couture’s borste definierar och förstärker varje frans så att du kan skräddarsy din look. Ett svep för naturliga fransar eller lager på lager för intensiv look.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture molkan skönhetsblogg

Jag har inte testat de tidigare versionerna av Volume Million Lashes, så det var roligt att få hem denna då Volume Million Lashes So Couture blivit en direkt favorit. Jag har kommit fram till att jag faktiskt gillar dessa gummiborstar med korta piggar mer än den traditionella mascaraborsten, just för att jag tycker att jag kommer åt bättre och inte petar mig själv i ögat. Även min mamma har testat den och gillar den jättemycket. Återkommer med recension och swatch.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture finns att köpa på bl a. Kicks, Åhléns, och kostar 175 SEK.

Har du testat VML So Couture? Vad tycker du i så fall?

3 kommentarer

Nathalié - Mamma till Charlie 21 maj, 2014 - 10:10

Denna mascara fungerar inte på mina fransar :(. Har även provat de tidigare Volume million lashes, men det går inte på mina fransar helt enkelt. Den som fungerar allra bäst är Loreal Paris Lash arcitect 4d på mig :).

Svara
Dess/Drömteori 21 maj, 2014 - 12:33

Har testat den röda versionen, undrar vad som är annorlunda med denna?

Svara
Anna 25 maj, 2014 - 15:55

Denna är en av de bästa mascaror jag testat, även min mamma älskar denna.

Svara

Skriv en kommentar

18 + 12 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy