altaninspo

Igår visade jag lite hur det ser ut på vår altan… eller ja, mest på den inglasade delen just nu. Men det som är så bra med mitt caféset är ju att det är enkelt att flytta på om man vill. När mamma och jag var och kollade runt lite hittade jag jättemycket fint som skulle passa till mitt turkosa tema. Kan även tillägga att Dollarstore hade MEGASNYGGA saker som skulle passa så himla bra här.

Drömma får man ju

3 kommentarer

kristina 18 maj, 2014 - 17:55

Dollar är min favvo affär. När jag jobbar där går all lön tillbaka till företaget 😉

Nathalié - Mamma till Charlie 18 maj, 2014 - 20:04

jättefina saker! älskar budgetbutiker, hihi =)

Emelie / MLIPS.DEVOTE.SE 18 maj, 2014 - 22:10

Åh, jag flyttade också nyss till en lgh med uteplats så det är superroligt med inspo! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy