Jag är definitivt inget proffs på BUS. Kanske har gjort det (och misslyckats) ett par gånger i mitt liv, men idag när jag fick hem nyheter från St. Tropez blev jag riktigt glad då jag och min likbleka kropp behöver lite färg.

Efter att ha sett Lauren Curtis prata om dessa produkter OCH faktiskt visat hur hon gör blev jag ännu mer pepp, så jag testade detta redan igår kväll. Kan säga att själva appliceringen var som ett yogapass. Hur som helst…

malhar_140514_0303

St. Tropez är det absolut ledande varumärket inom brun-utan-sol och styr över trenden inom “skin finishing” internationellt. St. Tropez har ett flerårigt, framgångsrikt samarbete med Londons modeelit på London Fashion Week, Oscarsgalan och andra “röda mattan”-event.

St. Tropez mångfaldigt prisbelönta produkter ger huden en naturligt solkysst ton och en fantastiskt lyster oavsett nyans. Med hjälp av teknologin Aromaguard™ har St. Tropez också lyckats med att reducera den välbekanta BUS-doften med minst 70 % och produkterna har istället en fräsch och behaglig doft. St.Tropez har brun-utan-sol produkterna för alla behov och önskemål.

malhar_140514_0327

St. Tropez Self Tan Sensitive Bronzing Lotion for Body, 489 SEK

En lyxig brun-utan-sol-kräm för dig med känslig hud. Den kombinerar St. Tropez brun-utan-sol med hudvårdens fördelar och ger en vacker, jämn solskysst look.

malhar_140514_0323

St. Tropez Self Tan Sensitive Bronzing Lotion for Face, 379 SEK

En lyxig brun-utan-sol-kräm för dig med känslig hud. Den kombinerar St. Tropez brun-utan-sol med hudvårdens fördelar och ger en vacker, jämn solskysst look. För ansiktet.

malhar_140514_0332

St. Tropez Tan Optimiser Tan Applicator Mitt, 59 SEK

Denna applikatorhandske hjälper till att ge ett jämnt och perfekt resultat vid applicering av St. Tropez. Den vattenresistenta barriären gör att du slipper få färg på händerna vid appliceringen.

malhar_140514_0308

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Dark, 429 SEK

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Dark är en av St.Tropez produkter som ger den djupaste, mest intensiva tan. En lättanvänd brun-utan-sol-mousse som innehåller ett 100% naturligt bruntonade ämne för att ge dig en naturlig solkysst look utan ränder.

malhar_140514_0304

St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil, 525 SEK

Self Tan Luxe Dry Oil är en torr och kladdfri brun-utan-sol-olja. Den torkar snabbt och återfuktar din hud i upp till 7 dagar. Ger dig en naturlig och gyllenbrun lyster som varar i upp till 10 dagar. Innehåller 80% naturliga ingredienser som tex näringsrik paranötolja. har en naturlig doft av pomerans, citrongräs och druvkärnolja. Färgen håller i upp till 10 dagar.

Just nu har Åhléns 25% rabatt på utvalda solprodukter där Self Tan Luxe Dry Oil ingår, vilket betyder att den finns att köpa för 394 SEK där.

malhar_140514_0303-2St. Tropez-produkter finns att köpa på bl a. Kicks, Åhléns och eleven.se.

2 kommentarer

Cecilia 15 maj, 2014 - 14:51

Hur blev det då? 😉

Malin 15 maj, 2014 - 15:00

Resultatet kommer så fort jag har fotat. Har inte riktigt orkat det idag eftersom jag har migrän :S

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy