malhar_140514_0259

Nya IsaDora Lip Roller Fruity Gloss är transparenta läppglans i rollerform som kommer i olika fruktiga dofter; 80 Melon Breeze, 81 Berry Cooler, 82 Fruit Punch, 83 Mango Colada och 84 Strawberry Daiquiri.

Snacka om flashbacks till min ungdom när jag öppnade detta utskick från IsaDora! Personligen tycker jag att produkten kanske är riktad till de lite yngre tjejerna som vill ha lite glans på läpparna utan färg. Dock kan jag inte undgå att tycka att det är lite roligt eftersom jag kom att tänka på mina tidiga ungdomsår när jag köpte flera sorter av såna här rollergloss på Kicks.

Kan vara ett bra svalkande alternativ i sommar att bara slänga ner i strandväskan. Melon Breeze, Mango Colada och Fruit Punch kommer att få följa med mig i alla fall 🙂

malhar_140514_028680 Melon Breeze, 81 Berry Cooler, 82 Fruit Punch, 83 Mango Colada, 84 Strawberry Daiquiri

malhar_140514_0249IsaDora Lip Roller Fruity Gloss finns redan att köpa på bl a. eleven.se för 79 SEK /st.

Vad känner du inför dessa Lip Rollers? Något som lockar?

3 kommentarer

Nathalié - Mamma till Charlie 15 maj, 2014 - 18:04

ja de minns jag också! haha herregud.. vad gammal jag känner mig haha

Melina 15 maj, 2014 - 20:02

Jag kommer nog köpa ett just för nostalgins skull, haha! 🙂

Nina 15 maj, 2014 - 22:34

Asså, jag vet inte. Jag som är lite äldre får vibbar från barndomen när man använde sådana där läppglans non-stop. Vet inte om jag tyckte så mycket om dom då heller, kommer troligtvis inte kolla in dessa från Isadora.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy