När jag skaffade min nuvarande kamera (2011)


Jag har länge känt att jag behövt en nystart
gällande kamerautrustning och tillbehör. I dagsläget har jag en fullformatskamera, eller en sk. proffskamera då man absolut ”var tvungen” att ha det senaste och dyraste när jag pluggade foto (grupphets någon?). Nu känner jag att jag inte är i behov av en så tung och dyr kamera så… den är nu ute till försäljning!

Hur mycket jag älskar min grymma kamera tror jag att den fyller sitt syfte bättre hos någon annan. Och bara efter någon timme efter jag la ut annonsen fick jag napp, så förhoppningsvis blir jag av med den rätt snart.

Men frukta icke! jag kommer inte att gå utan kamera, nej det skulle jag aldrig klara! Har redan spanat in ett kit med ny kamera med filmfunktion (WOOPWOOP!), objektiv, extern mikrofon, stoooort minneskort och ny extern hårddisk för samma peng som jag säljer den gamla för. Detta är för att jag länge funderat på det här med att göra beautyvideor, men i dagsläget inte haft utrustningen för det. Nu känner jag mig redo för en nystart.

Vad tror ni om det?

9 kommentarer

Mammi 8 maj, 2014 - 10:51

Bra där Molkan! vi gillar nya tag.

Svara
Pernilla S 8 maj, 2014 - 10:54

Det låter bra! 🙂

Svara
Jennifer Hartzell 8 maj, 2014 - 11:27

Det kommer säkert bli jättebra! 🙂

Svara
Sofies skönhetsblogg 8 maj, 2014 - 13:06

Låter helt perfa tycker jag! 😀

Svara
Evelinasfina Skönhetsblogg 8 maj, 2014 - 14:35

Håller med dig. Jag tar alla mina bilder med en halvsystemkamera, Canon Powershot G11! Den är väldigt gammal, filmar tyvärr inte i HD så nu känner jag verkligen att jag borde uppdatera mig. Är dock inte alls sugen på en otymplig systemkamera 🙂

Svara
Anna-Märta Stålnäve 8 maj, 2014 - 14:48

Låter toppen! Gillar de du gjort nu.

Svara
Julias skönhetsblogg 8 maj, 2014 - 16:59

Vad roligt! 🙂

Svara
Lackert 8 maj, 2014 - 23:05

Det låter toppen! Vill ju se mer videor 🙂

Svara
Diana / SparklingPink 9 maj, 2014 - 11:20

Tycker det låter helbra! Man ska ju ha utrustning som fyller ens behov, och lite omväxling brukar göra en gott.

Svara

Skriv en kommentar

sexton − 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy