2019 update; företaget är nedlagt…

Ska jag vara ärlig hade jag helt glömt bort att jag hade ansökt om att bli medlem på Shesocial, ett projekt av Reddville som skickar ut gratis tamponger, men blev givetvis glad över att ha kommit med. Vem som helst med en blogg eller andra sociala medier söka till Shesocial för att få testa nya skönhets- och hälsoprodukter. Eftersom jag inte varit hemma har jag nu två utskick att blogga om 🙂

molkan skönhetsblogg basiderm

I mars kom det två produkter från Basiderm – hudvårdsserien som har utvecklats av dermatologer för fet och aknebelägen hud. Jag har själv inte så mycket problem med finnar och akne längre, men vill ändå inte att produkterna ska gå till spillo, så jag tänkte ge dem till min bror.

Basiderm Oil Control Foam Wash är en mild och lugnande cleanser som rengör effektivt och skonsamt utan att torka ut huden. Lågt pH bidrar till att bibehålla den normala hudbarriären. Utan tvål, parabener och alkohol.

Basiderm Oil Control Daily Moisturizer är en lättabsorberad ansiktscreme som återfuktar huden i 24 timmar, skyddar och motverkar glansig hy samt lämnar huden matt. Basiderm Daily Moisturizer är en av få akneprodukter som innehåller solskyddsfaktor. Utan parfym och parabener.

2 kommentarer

nattis 4 juli, 2014 - 14:52

Hej! Jag är också “vipbloggare” och får utskick ifrån reddville en gång i veckan. I varje utskick finns en tampongbox samt produkter som “icke vipbloggare” kan tävla om att vinna. Jag undrar om du har fått betala för dessa saker eller om det kommit någon räkning hem till dig? är lite rädd för detta…. kram! Du får gärna ta bort min kommentar men skulle bli jätte tacksam för svar.

Malin 4 juli, 2014 - 15:09

Som VIP-bloggare får man utskicken gratis och behöver inte betala för dem. Har inte fått någon räkning och det ska inte komma någon räkning i framtiden heller 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy