malhar_140501_0002Ingen sol i sommar? Oroa dig inte, dröm dig bort till de soliga, tropiska Hawaii-öarna med de nya IsaDora Summer Fragrances. Soldränkta stränder, vajande palmer, mjuka havsbriser, blå vågor, tropiska blommor och exotiska fåglar är några av nyckelorden som fångar denna nya doftserie. Välj mellan tre energigivande, glada och somriga dofter med en tropisk touch.

malhar_140501_0013

Blue Hawaii, Frisk marin doft med soliga fruktiga noter

Föreställ dig att du ligger under en grön vajande palm med en blå Hawaii-drink, omgiven av tropiska dofter av soliga frukter och exotiska blommor. Doften fångar det djupblå Stilla havet med friska marina noter kombinerat med energigivande noter av mint och citron såväl som elegant feminina blommor. En frisk komposition som bryts av med lätta noter av svart vinbär, jordgubbe och persika. Basen lämnar en lätt doft av sandelträ och mysk.

malhar_140501_0018

Aloha,
 Varm fruktig och blommig

Välkommen till Paradisön! Omgiven av lummig grönska med färgglada blommor, tropiska frukter, exotiska fåglar och det klarblåa havet i närheten. Varje steg är en ny spännande upplevelse. Doften öppnar med en bris av isig mandarin, marina noter och färska blommor. Hjärtat är feminin och frisk med en kombination av blommiga och marina noter. Basen är lätt och mjuk, och kombinerar sandelträ med mjuk mysk. En touch av frukt bryter av doften.

malhar_140501_0023

Waikiki Beach,
 Frisk grön med en fruktig blommix

Sportigt strandliv, surfing på höga vågor längs Waikiki Beach, power walking längs med soldränkta vita sandstränder. Doften öppnar med lekfulla fruktiga noter av hallon och vattenmelon, som bryts av med en touch av Sichuanpeppar. Hjärtat är en strålande bukett av rosor och liljekonvalj. En lätt not av gröna päron ger en grön och frisk touch till den blommiga sammansättningen.

malhar_140501_0010Jag har ingen direkt favorit, utan har testat alla och kommer att använda dem alla i sommar 🙂 Idag har jag på mig Waikiki Beach som är en härlig söt men sportig doft. Den påminner om någonting från min ungdom, så det är kanske därför jag gillar den? Vet att det är många av mina bloggkollegor som dissat dessa, men jag tycker att det är rätt härliga vardagsdofter – då de är lätta och passar i sommarvärmen.

IsaDora Paradise Islands Summer Fragrances 2014 finns i butik nu och kostar 159 SEK /st.

Har du sniffat på någon av dem?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy