skönhetsblogg molkan isadora gel nail lacquer

Förra veckan lanserade IsaDora sin nagelnyhet, Gel Nail Lacquer. Det färgade Gel Nail Lacquer och Gel Nail Lacquer Top Coat är en reaktiv kombination som tillsammans skonsamt självhärdar och efterlämnar en glossy finish som ska hålla upp till en vecka utan att flagna – ingen UV-lampa behövs!

skönhetsblogg molkan isadora gel nail lacquer

Idag har jag en kombination av IsaDora Gel Nail Lacquer Pink Bomb och L’Oréal Color Riche Nail Top Coat Confetti, en superrolig kombination! Dock vet jag inte riktigt om man ska applicera andra lack ovanpå då det faktiskt började krympa ihop lite på nageln och gjorde lacket mer ömtåligt.

skönhetsblogg molkan isadora gel nail lacquerJag hade det rosa lacket på i 5 dagar innan jag målade på Confetti-lacket och jag hade inte en tendens till chippning och var fortfarande väldigt glansigt. Jag har då både diskat, badat och pysslat. Får testa igen med enfärgade naglar för att se om det håller två dagar till. Men 5 dagar utan att flaga är ett Halleluja-moment för mig då de flesta börjar flaga redan under andra dagen. Är riktigt sugen på att testa fler färger!

IsaDora Gel Nail Lacquer finns ute i butik nu och kostar 89 SEK /st.

4 kommentarer

IsaDora Gel Nail Recension (Review) | SEIZETHENAIL 4 maj, 2014 - 12:01

[…] Molkan – Pink Bomb […]

Svara
Jennifer Hartzell 4 maj, 2014 - 13:05

Det där måste jag testa någon gång. Extra bra för en småbarnsförälder kan jag tänka mig! 🙂

Svara
Elin 8 maj, 2014 - 16:45

Låter helt grymt! Mina naglar dör av nagellacksborttagning varje dag, så behöver definitivt något som kan hålla så länge.

Svara
Lena 20 maj, 2014 - 12:51

Använde du något underlack? Rekommendation?

Svara
Malin 20 maj, 2014 - 13:28

Jag använder just nu Horsetail Base Coat från 100% Pure. Och det tycker jag är bra. Har inte använt så många olika underlack innan, men det bästa jag testat heter OPI Start To Finish Base Coat, Top Coat & Nail Strenghtener.

Svara

Skriv en kommentar

ett × 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy