Viva la Diva Nudie Collection S/S 2014

av Malin
31 visningar

nudie_indexI dagarna släpps Viva La Diva’s vår- och sommarkollektion Nudie. Ett par helt nya produkter och några nya färger till naglar och läppar. Det känns som att de försöker steppa upp och hänga med i svängarna.

Ser lite theBalm, Urban Decay, Too Faced och de andra höjdarna i denna kollektion och jag tycker att det är jätteroligt att de vill vara med och slåss om vår uppmärksamhet. Jag är jättesugen på att testa det mesta i kollektionen! Ser du någonting du vill testa?

VD25_42

Eyebrow Bar kit

Kitet innehåller 2 st highlighter, färgat vax, ögonbrynsskuggor, ögonbrynspenna, pincett och borste. Ett plus med Eyebrow Bar kit är dess två highlighter; en beige nudig i krämform och en i ljusrosa puder. Effekten med highlighter är att det blir ett extra lyft för brynen och blicken.  Du applicerar den på huden längst brynets underkant. Krämform sitter bra i sommarvärmen.

VD25_43

Sun Blush kit

Kitet innehåller ett matt solpuder, highlighter i en varm ton och en blush i en året-runt-nyans. Denna magnifika lilla palett innehåller alla produkter du behöver för att skulptera fram dina ansiktsdrag eller när du snabbt behöver en fräschör. Rouge och highlighter är det enklaste sättet för just det sistnämnda.

VD25_44

Nudie Matte

Denna palett kompletterar Viva la Divas i övrigt pearliga och metalliska ögonskuggssortiment perfekt, då den innehåller 6 st matta basnyanser. Ett måste i din sminksamling!

VD25_46

Nudie Two

Nudie Two kommer med 12 st helt nya färger i en mix av matta och pearliga skuggor i den användningsbara beige-brun-svarta färgskalan. Skillnaden på Nudie One och Nudie Two är att Nudie Two har något flera nudiga skuggor då just den ljusbeiga färgskalan är något större i denna palett.

GP9_12

Eyebrow Fine Liner

Vitsen med den här pennan är att addera nya smala strån. Har dina bryn glesa partier eller vill du förlänga brynen, målar du med denna penna små tunna streck i samma riktning som håren växer. Mer likt ett hårstrå går inte att få.

Eyebrow Pen & Clear Fixing Gel

Duoprodukt vars ena ände består av en brun-grå ögonbrynspenna och andra av en fixing gel. Gelen är icke färgad och passar därför även till dom allra ljusaste brynen. Mini-mascaraborsten gör att det inte kommer för mycket gel på brynen och inte heller utanför på huden.

VivaLaDiva-Nail-Polish

Nail Polish

Nya färger. 166 Mistral, 167 Summer Rain, 168 Mustique, 169 Nudie.

.
Jag har tyvärr ingen prisinformation än, men uppdaterar er så fort jag vet mer. Viva La Diva finnas att köpa på bl a. Nelly.com, Åhléns, Cubus och Kicks.

6 kommentarer

Julias skönhetsblogg 3 maj, 2014 - 09:19

Wow! Skulle vilja ha allt! Nyfiken på ögonbrynsprodukterna 🙂

Svara
Dess/Drömteori 3 maj, 2014 - 21:35

Åh! Nude-matte-paletten och den ögonbrynsfiltpennan kan jag tänka mig att köpa! När kommer de ut?

Svara
Malin 3 maj, 2014 - 21:43

Jag tror att de kommer ut nästa vecka, har inget exakt släppdatum. Men produkterna finns på hemsidan i alla fall 🙂

Svara
ingrid 4 maj, 2014 - 16:32

Blir mest sugen på Nudie matte, jag gillar sånna här produkter som gör att man faktiskt bara behöver den i resenecessären så har man ögonmejken fixad för en weekend liksom, (möjligen fattas väl en ljus skimmer som kan funka som highlighter). Sun Blush ser jättemycket ut som Naked Flushed från UD ju (som jag har och älskar).

Svara
Emma 6 maj, 2014 - 00:17

Nudie 2 är ju en dupe för Urban decays Naked palett.

Svara
Malin 6 maj, 2014 - 00:33

Jo, samma med den första Nudie för första Naked-paletten.

Svara

Skriv en kommentar

tolv + fjorton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy