malhar_140501_0224I början av april lanserade The Body Shop sin doftserie English Dawn White Gardenia som är en härlig blommig doft med noter av gardenia, tuberos, sandelträ och bergamott. Den doftar, inte alls otippat, lite som jag föreställer mig att en engelsk trädgård skulle dofta en daggig sommargryning. Detta är en Limited Edition och kommer endast att finnas i en begränsad tid, så är lätta blommiga dofter din grej tycker jag att du ska spana in dessa!

Jag fullkomligt älskar TBS doftserier. Jag har sedan innan White Musk Smoky Rose som jag gillar jättemycket, men det är mer en murrig höstdoft. Denna lätta blommiga doft är perfekt nu på våren när man känner sig så där sprudlande som en blomknopp.

malhar_140501_0223

Serien består av
  • Body Lotion (175 SEK/250ml)
  • Shower Gel (135 SEK/250ml)
  • Fragrance Mist (195 SEK/100ml)
  • Eau de Toilette (265 SEK/50ml)

English Dawn White Gardenia Eau de Toilette och Fragrance Mist innehåller 100% ekologisk Community Fair Trade-producerad alkohol från Ecuador, medan Body Lotion och Shower Gel innehåller naturliga extrakt av vita gardernior som är handplockade.

malhar_140501_0231

White Gardenia Body Lotion är en lättabsorberad lotion med naturliga extrakt av vit gardenia som ger huden en lätt blommig doft. Bygg upp doften genom att använda flera produkter ur serien tillsammans.

malhar_140501_0233

White Gardenia Shower Gel är en uppfriskande rengöringsgelé med naturliga extrakt av vit gardenia som gör huden mjuk, ren och fräsch. Den innehåller 100% ekologisk Community Fair Trade-producerad alkohol från Ecuador och är tvålfri.

malhar_140501_0238

White Gardenia Fragrance Mist är en spray för hela kroppen med en fräsch, blommig och utsökt doft. Denna fantastiska vårdoft börjar med en sprudlande toppnot av bergamott som sedan övergår i en diskret ton av tuberos i samklang med vit gardenia. Helt enkel ljuvlig!

malhar_140501_0239

White Gardenia Eau de Toilette har en fräsch, blommig och utsökt doft. Denna fantastiska vårdoft börjar med en sprudlande toppnot av bergamott som sedan övergår i en diskret ton av tuberos i samklang med vit gardenia. Du kommer att älska doftupplevelsen!

Har du testat någon av produkterna?

1 kommentar

Beautybylinda 2 maj, 2014 - 22:16

Jag har EdT:n, men funderar på att skaffa någon av de andra produkterna med, det är ju LE.. Fast jag behöver inte egentligen aahhhh vilka besvär man har haha 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy