Äntligen är Maybelline Baby Lips här!

av Malin
274 visningar

Det är många som hoppats, väntat och suktat efter Baby Lips som är superhypat världen runt. Egentligen är det inte speciellt spektakulärt, det är läppcerat med doft och en aning färg. De har redan sålt slut på t ex. Kicks webbshop och på många andra ställen.

Jag blev inbjuden på eventet som hölls för Baby Lips i början på April, men kunde tyvärr inte närvara. Jag fick dock äran att få hem den snygga lanseringsboxen med alla Baby Lips för test.

skönhetsblogg molkan baby lips

skönhetsblogg molkan baby lips

skönhetsblogg molkan baby lips

För närvarande finns det de 6 originalen Cherry Me, Hydrate, Peach Kiss Intense Care, Pink Punch och Freshen i Sverige. Tre stycken ger en liten hint av färg och doft medan de tre resterande är genomskinliga med en doft.
skönhetsblogg molkan baby lips skönhetsblogg molkan baby lipsFreshen – Med doft av mint
Hydrate
– Med doft av citron och basilika
Intense Care – Med doft av körsbär och mandel
skönhetsblogg molkan baby lipsPeach Kiss – Skir nudefärg med doft av persika
Pink Punch – Skir rosa färg med doft av passionsfrukt
Cherry Me – Skir röd färg med doft av körsbär
skönhetsblogg molkan baby lipsPersonligen tycker jag att de är rätt överhypade, samtidigt som de är ganska trevliga… i alla fall 4 st av dem. Cherry Me hade en fruktansvärd doft av “kräksgodis” som jag kallade det som liten, alltså en hemsk syntetisk körsbärsdoft. Och när jag satte näsan över Freshen rynkade jag hela ansiktet. De andra har dock trevliga dofter och jag kommer definitivt slänga ned några i väskan, perfekt när man behöver lite uppfräschning! De har funnits på flera svenska nätshoppar ett tag för hutlösa priser, så jag tycker att det är bra att de officiellt lanserats och finns att köpa för ett vettigt pris.

Baby Lips finns nu att köpa i på Kicks, Åhlens, H&M, Cubus, Lindex, COOP och ICA mfl. för 39 SEK.
(Jag såg dem även inne på Rusta igår)

Har du testat något av stiften eller kommer du att göra?

6 kommentarer

Erica 1 maj, 2014 - 19:10

Får jag tag i något så ska jag testa!
Och förresten, bra grej med mönstrad bakgrund av tröja/liknande. Kommer jag lätt testa! 🙂

Johanna 1 maj, 2014 - 19:48

Har använt Babylips sedan ett par år tillbaka då jag brukar köpa dom när jag besöker Bangkok. Idag köpte jag mina första i Sverige (H&M Göteborg). Jag har inte hunnit testa dessa men de ser fina ut och den asiatiska upplagan är toppen!! Dock verkar Asien-stiften ge lite mera färg..

Little Miss Consumer 1 maj, 2014 - 21:13

Jag har EXAKT samma känsla som dig, förstår mig inte alls över hajpen även om förpackningarna är dögulliga, men så himla bra är Baby Lips inte, som ett vanligt cerat i cool förpackning.

Emilie 1 maj, 2014 - 22:05

Jag har bara hunnit sniffa lite på mina så jag har inte så mycket att säga om dem än, men vad jag förstått är de rätt överhypade och som LMC säger, jag förstår inte riktigt varför 😛

Lackert 2 maj, 2014 - 00:34

Åh vilken härlig box, så pigga och glada färger. Måste verkligen försöka köpa iaf ett å testa om jag lyckas hitta dom

Maria Grandell 3 maj, 2014 - 00:31

Lyckades lägga vantarna på ett Cherry Me. Jag älskar det! Var precis den effekt jag ville ha avseende färg och skirhet. Till och med tester var slut i butiken! Hur det funkar som mjukgörare är för tidigt att säga. Köpte det mest för färgens skull, och nyfikenheten…

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy