Sist ut i The Body Shop‘s senaste produktsläpp är All-In-One™ InstaBlur™ som har en unik formula innehållandes mjukgörande E-vitamin och nedmattande sfäriska puderpigment som på ett smart och enkelt sätt verkar utjämnande. “Med sin universella nyans jämnar den ut ojämnheter i hyn på ett ögonblick så att dina selfies inte längre behöver ändras med hjälp av filter på telefonen!”

malhar_140421_0051

Ready.. blur, snap!
Med sina fem omedelbara effekter på huden blir du redo för ett foto på ett ögonblick!
1. Verkar nedmattande upp till 12 timmar
2. Minskar synligheten av porer
3. Döljer kvisslor
4. Jämnar ut huden
5. Förbättrar resultatet av din bas

The Body Shop All-In-One™ InstaBlur™ finns att köpa på thebodyshop.se eller i butik för 255 SEK.

.
Har du testat denna produkt eller är du sugen? Själv skäms jag lite över att jag haft den i över en vecka och inte testat, men jag ska, så fort jag blir frisk!

2 kommentarer

Anna-Märta Stålnäve 29 april, 2014 - 16:24

Jag har den och älskar den! Jag har provat otaliga primers och tyckt att alla varit värdelösa (inklusive Porefessional från Benefit!) och fått mitt smink att sitta sämre/kortare tid än normalt men denna tycker jag är kanon!

Emilie 30 april, 2014 - 07:51

Jag har börjat testa den och än så länge är jag väldigt nöjd 🙂 Eller ja, väldigt och väldigt men jag tycker inte att den är sämre än något annat jag testat men inte heller inte inte bättre. Hm, gick det där att avläsa alls? Jag tycker bara att man får ta lite väl mycket av den varje gång, det är enda nackdelen jag har hittat so far.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy