Mamma är världens bästa, så är det bara! Söndag den 25:e maj är det Mors Dag då alla mammor förtjänar lite extra uppskattning (och ja, de förtjänar uppskattning varje dag – men lite extra just denna dag!). LUSH har återigen lyckats ta fram de perfekta presenterna för att fira våra mammor!

lush-mothers-day-2014-1

Tulip Bubble Bar, 89 SEK/70g

Tulip bubbelbit delar samma förföriska doft som den bästsäljande badbomben Sex Bomb. Vi har blandat i lyxiga eteriska oljor som ylang ylang och jasmin för att hjälpa dig slappna av, släppa upp och låta alla dina problem flyta iväg.

Madame Butterfly Bubble Bar, 89 SEK/75g

Den delar samma fruktiga och söta doft som bubbelbiten Rose Jam, och den gör vattnet lika rosa. Vi har blandat i citronolja och ros absolut för att få en doft som skänker lugn och hjälper dig att se klart och för dess lugnande effekt på huden. Kan användas flera gånger, efter att du använt den så är det bara att låta den torka till nästa gång du ska använda den.

Mum Flower Bubble Bar, 89 SEK/75g

Mum Flower badskum doftar härligt av toffekola, precis som bästsäljande Honey I Washed The Kids tvål. Omringa dig själv med söta, karamell bubblor som lugnar och tröstar!

lush-mothers-day-2014-2

Secret Garden Bath Bomb, 49 SEK/90g

När du släpper ned Secret Garden Badbomb i badet kommer du snart upptäcka en bukett av vackra rosblad, ringblomma, blå malvablommor och gula rosknoppar.

Rose Bubble Bar, 49 SEK/50g

Doftsatt med somrig ros absolut från Turkiet för att lugna själen och citronolja för att ge en klarthet på saker och ting. Det bästa tar jag sist… nämligen kakaosmör för att återfukta och mjukgöra huden.

Inhale Exhale Bath Bomb, 55 SEK/90g

Varje halva kommer brusa i olika hastigheter. Inhale brusar snabbt, vilket kommer låta dig andas in neroli och rosolja för att börja din resa in i landet “avslappnad”. För att ta dig till nästa nivå så brusar den andra halvan Exhale långsamt och ger dig möjligheten till ett extra lyxig tid i badet. Den avger sig jordiga varma dofter som du kan njuta av och verkligen stanna upp och känna lugnet.

Mumkin Bubble Bar, 49 SEK/100g

Med chokladögon, stjärnformad hatt och godisstjälk ger vår söta lilla Mumkin glada badstunder! Vattnet blir härligt rosa och det doftar som en korg fylld med körsbär – den perfekta doften för att få dig att känna upplyft och full av vårkänslor.

Wonder Woohoo Bubble Bar, 69 SEK/100g

Helt täckt av guldglitter (plastfritt såklart) för att likna Wonder Womans tiara och doftsatt med den euforiska doften av solmogna apelsiner. Precis som doften i parfymen The Sun. En kärna av silverglitter inuti skapar ett vackert silvermönster på vattnet bland alla bubblor.

lush-mothers-day-2014-3

Hello Sweetie Gift, 185 SEK

Denna present är för någon som skulle behöva lite lyx. Dämpar sötsuget utan en massa kalorier.

Den ena är nostalgi godisbutikdoftande Rock Star-tvålen och den andra är kokos- och körsbärsdoftande Sweetie Pie duschjelly. De här produkterna kommer lämna dig doftandes god nog för att äta upp. Det bästa med den här presenten är att man kan återanvända den lilla knot wrap till något annat.

Sweetest Mum Gift, 455 SEK

De lyxiga produkterna inuti detta paket är en kombination av upplyftande, söt och fruktig doft – mycket bättre än en ask chocklad!

Paketet innehåller:
Mini Sugar Scrub
Godiva Schampokaka
Mini Strawberry feels massagekaka
Vanilla deelite 100g
Miranda 120g

Mums Goodies Gift, 255 SEK

Varför ge blommor när man kan ge en knippe långvarande badgodbitar istället? En vacker bukett av bubblor och brus!

Paketet innehåller:
Wonder Woohoo Bubbelbit
Rockstar tvål 100g
Secret Garden Badbomb

6292-Secret-Garden-overhead-640-x-587

.
Hade mamma haft badkar hade hon definitivt fått några av dessa söta presenter. Eller så får jag helt enkelt bjuda in henne till en myskväll hemma hos mig så jag får ta hand om henne lite extra. Kommer du köpa något från LUSH till din mamma?

Mors Dag-presenterna hittar ni på LUSH.se eller i butik.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy