The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream molkan skönhetsblogg

Tillsammans med de andra nyheterna från The Body Shop släpptes även tillskottet Flawless BB Cream till Tea Tree-serien igår. En lätt kräm med djuprengörande ekologisk Community Fair Trade-producerad tea tree-olja från Kenya som jämnar ut hudtonen och motverkar orenheter. Den fuktighetsbevarar utan att täppa igen porer. Kommer i tre nyanser; 01 Light, 03 Medium och 03 Dark.

The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream molkan skönhetsblogg

malhar_140501_0434Före/Efter

Tycker det var lite synd att jag endast fick hem de två mörkaste nyanserna, men då jag blivit lite solbränd blev jag glad över att Medium passade mig ganska bra nu (lite för mörk). Så det känns bra att det finns ett alternativ när man är riktigt ljus också, för det har jag problem med att hitta annars. Blev också glatt överraskad när den torkade helt matt och satte sig riktigt bra utan puder, en sån där bra produkt om man bara vill jämna ut hudtonen på sommaren och inte vill smacka på en full sminkning. Så första intrycket säger mig att vi kommer att vara bra kompisar när det blir lite varmare ute!

The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream finns på thebodyshop.se eller i butik och kostar 150 SEK för 40 ml.

4 kommentarer

Madelene 26 april, 2014 - 16:17

Skulle gärna vilja se hur det ser ut före och efter du har applicerat den, är nämligen ute efter just en matt bb-creme 🙂

Malin 26 april, 2014 - 16:18

Det kommer när jag frisknat till 🙂

Malin 1 maj, 2014 - 16:47

Hej Madelene, nu har jag uppdaterat inlägget och en före/efterbild finns 🙂

Alisa Gonzalez 26 april, 2014 - 21:06

Åh! Perfekt! Min CC cream är slut så imorgon ska jag inhandla denna 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy