malhar_140421_0108

malhar_140421_0031The Body Shop avslöjar nu några av sina bäst säljande och mest rekommenderade godbitar – älskade av skönhetsexperter, bloggare och kunder – perfekta för den nuvarande säsongen!

Paketet kom i en liten korg med ett fint band runt och innehöll ett par riktigt fina produkter som jag länge velat testa. Köp dina Beauty Must Haves på thebodyshop.se!

malhar_140421_0076

Honey Bronze Shimmering Dry Oil, 255 SEK/100 ml

En lyxigt skimrande kroppsolja som doftar av honung och monoi. Massera in på hela kroppen och få en fin bronsig ton utan ränder. Gör huden gyllene, mjuk och smidig. Fungerar också bra för att förstärka en existerande solbränna.

malhar_140421_0081

Nutriganics™ Drops of Youth, 375 SEK/30 ml & 495 SEK/50 ml

Möter du de första tecknen på åldrande? Nutriganics™ Drops of Youth hjälper dig att uppnå ungdomlig skönhet och gör att din hy ser slätare, fräschare och friskare ut. Massera in ett par droppar, dag som natt, som ett kompletterande första steg i din dagliga skönhetsrutin.

malhar_140421_0087

All-In-One BB Cream, 200 SEK/25 ml

All-In-One BB Cream förvandlas från en vit kräm till en vårdande foundation. Pigmentfyllda kapslar frisätter färgen inuti när krämen appliceras på huden – genialt! Bara applicera för en perfekt matchning och en jämn finish. Med 24-timmars fuktighetsbevarande, är denna All-In-One BB Cream makeup och hudvård i ett. Finns i fyra nyanser.

malhar_140421_0092

Lip & Cheek Stain, 155 SEK/8 ml

Denna makeupprodukt är alltid en vinnare. Lip & Cheek Stain ger läppar och kinder en naturlig fräsch rodnad eller glittrig bronsig nyans. För ökad intensitet, prova att bära den under läppglans. Finns i nyanserna Rose Pink och Coral.

malhar_140421_0096

Vitamin E Face Mist, 130 SEK/100 ml

Vitamin E Face Mist ger en snabb uppfräschning för huden och är utmärkt för att fixera makeup. Spraya direkt på huden för att fräscha upp, fuktighetsbevara och vårda huden. Doftar ljuvligt milt av rosenvatten. Vitamin E Face Mist är ett måste i varje sminkväska och är den perfekta reskamraten.

malhar_140421_0102

Shimmer Waves, 265 SEK/8,5 g

En snygg palett i fem skimrande nyanser. Använd färgerna separat som ögonskugga eller tillsammans för att få en vacker och naturlig lyster i ansikte och på kinder. Finns i nyanserna 01 Bronze, 02 Blush och 04 Apricot.

Har du testat någon av TBS Beauty Must Haves? Eller är du sugen på att testa någon produkt?

1 kommentar

Beautybylinda 25 april, 2014 - 08:05

Jag älskar Shimmer waves, vitamin e face mist och kroppsoljan. De andra har jag inte provat men är väldigt nyfiken på drops of youth som jag hört så mycket bra om 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy