Information: “Eye Make-Up Remover Express 2in1 är en tvåfas-remover och ingår i Garnier “Skin Naturals” rengöringsserie. Tar bort vattenfast ögonmakeup perfekt och lämnar ingen fet känsla eller rester utan att du behöver gnugga. Eye Make-Up Remover Express 2in1 är berikad med naturligt framställda Arginin och ger ett skyddande lager på dina ögonfransar.”

Jag tycker: Ibland träffar det så rätt! När jag först såg denna i min Glossybox hoppade jag väl inte jämfota, men den har överraskat mig och det blev genast min favorit i januariboxen. När jag använder mycket ögonmakeup kan jag få gnugga tills jag blir svullen och röd med andra removers, men med denna kör jag bara på lite på en bomullspad och sveper över ögonen – jag behöver faktiskt varken gnugga eller ta i. Den känns också skonsam, då jag har väldigt känsliga ögon, så svider den inte om jag mot förmodan skulle råka få in produkt i ögat. Känslan efteråt är som sagt varken flottig eller oljig, utan huden blir återfuktad och mjuk. Jag hade gärna sett ett större alternativ på flaskan så man slipper springa och köpa en ny stup i kvarten, men annars har jag inget att klaga på. Jag gillar den!

Garnier Skin Nautrals Eye Make-Up Remover Express 2in1 finns att köpa på t ex. Lyko.se för 55 SEK.

4/5

.

3 kommentarer

Little Miss Consumer 23 april, 2014 - 20:15

Jag tycker att den här är skitbra, en av de bästa jag testat faktiskt!

Emilie 23 april, 2014 - 20:48

Jag tyckte att jag fick gnugga lite för mycket innan jag fick bort allt från fransarna men annars är jag väldigt nöjd med den!

Daniella 24 april, 2014 - 18:09

Jag använder Mary Kay’s oil free eye makeup remover och tycker den är ganska bra.. men då den kostar ca 230 kr och inte räcker jättelänge kanske jag ska testa denna istället! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer