babylips_emilynobg1_image_1367337174948

Nu är det inte långt kvar tills Maybelline Baby Lips lanseras i Sverige. Förra veckan var det event för produkten, som jag tyvärr inte kunde gå på, men det såg väldigt trevligt ut utifrån de bilder jag sett.

Sex stycken fantastiska Lip Balms  som ger dig mjukare, smidigare och snyggare läppar. De innehåller aloevera. Honung, sheasmör, collagen, vitamin E, C & B5, Petrolatum. 3 st är transparanta med SPF 20 (Hydrate, Intense Care och Freshen) och 3 st är färgade (Peach Kiss, Pink Punch och Cherry Me).

Baby Lips innehåller Centella Asiatica och en unik blandning av återfuktande ingredienser såsom aloe, honung och en hög koncentration av sheasmör. Baby Lips läppbalsam boostar din look, för härligt mjuka läppar och 8 timmars återfuktning.

BabyLips_allHydrate, Intense Care, Freshen, Peach Kiss, Pink Punch, Cherry Me

Hydrate – Med doft av citron och basilika
Intense Care – Med doft av körsbär och mandel
Freshen – Med doft av mint
Peach Kiss – Med doft av persika
Pink Punch – Med doft av passionsfrukt
Cherry Me – Med doft av körsbär

Lanseras v.17-18 på Kicks, Åhlens, H&M, Cubus, Lindex, COOP och ICA mfl. Rek pris 39 kr.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy