malhar_140410_0006 Härom dagen kom det ett paket med lite nyheter från Lee Stafford hem till mig och det var i rättan tid skulle jag säga. En kur för mitt slitna och tråkiga hår är helt rätt just nu! Huvudingrediensen i produkterna är Arganolja – en rik, närande olja med ursprung från Marocko som har reparerande effekter och skapar ett lyxigt, hälsosamt hår. Dessa Lee Stafford-produkter finns att köpa på t ex. bangerhead.se.

malhar_140410_0024

Arganoil From Morocco Anti-Frizz Serum Spray

Ett tämjande och lyxigt serumspray som skyddar håret mot besvärliga förhållanden, vilket gör att håret blir frizzigt, torrt och okontrollerbart. Ger blänkande, mjukt hår långverkande glans och extra näring. Rek. pris 149 SEK/200 ml.

malhar_140410_0012

Arganoil From Morocco Flexible Hold Hairspray

En lättviktig arganoilspray med silkesextrakt. Tillför flexibelt grepp för en ultramjuk, naturlig hårstil. Rek. pris 149 SEK/200 ml.

malhar_140410_0016

Arganoil From Morocco Moisture Dry Conditioner

En mjuk och silkeslen mist som ögonblickligen återfuktar håret. Torrbalsamet fräschar upp, återupplivar och ger lyster åt det matta, torra hår som uppstår under dagen eller mellan hårtvättar. Skapar ett vackert konditionerat hår som glöder av hälsa och strålglans. Perfekt tillsammans med Torrschampo. Rek. pris 149 SEK/150 ml.

Har du testat någon av dessa produkter från Lee Stafford?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy