I IsaDoras senaste släpp av Twist-Up Blush & Go ingick nyanserna 86 N.Y Coffee Shop och 88 Bermuda Bronze som även ingår i deras Savannah Bronze Summer Collection 2014. Här kommer lite swatches som lovat!

TwiUpBluGo_86_closed

malhar_140404_0073_86_NCSUtblandad < > Ej utblandad

IsaDora Twist-Up Blush & Go 86 N.Y Coffee Shop

86 N.Y Coffee Shop är en bronzig kopparaktig nyans som lutar mer åt det varma hållet med en uns av skimmer. Finishen blir inte helt matt, men heller inte överdrivet skimmrig – jag skulle beskriva det som en satinfinish.

TwiUpBluGo_88_closed

malhar_140404_0103_88_BBUtblandad < > Ej utblandad

IsaDora Twist-Up Blush & Go 88 Bermuda Bronze

88 Bermuda Bronze är en härlig kopparnyans som har en kall underton med mycket skimmer. Den plockar upp ljuset och de små glitterpartiklarna reflekterar väldigt mycket, så när man fått lite mer färg i ansiktet skulle denna passa mer som en jättefin bronzer.

Vad tycker ni? Något ni blir sugna på att bära på kinderna i sommar?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer