malhar_140327_0005

Härom dagen låg ett annat intressant paket i brevlådan. Salvequick har anammat Baby Foot’s koncept med en socka med en gelé i som ska ta bort död hud, förhårdnader och sprickor på fötterna med en enda behandling. Allt du behöver göra är att sätta på dig sockorna och låta dem verka i 90 minuter. Behandlingen aktiverar kroppens egen process för att ta bort hård och död hud. Efter 10-15 dagar ser du resultatet – mjuka och lena fötter utan ansträngning.

Jag testade dessa sockar igår och hoppas att det ska ge ett lika bra resultat som Baby Foot. Kommer givetvis att recensera produkten och även bjuda på lite härliga för- och efterbilder på mina fötter för den som gillar sånt.

Salvequick Exfoliating Socks finns att köpa i dagligvaruhandeln och kostar 199 SEK.

2 kommentarer

Little Miss Consumer 1 april, 2014 - 17:46

Själv älskar jag mina exfoliating socks från Footner <3 men priset på Salvequicks ligger lite lägre, ska nog ta och testa deras variant nästa gång.

Johanna (Jolimas beautyblog) 1 april, 2014 - 20:09

Jag köper mina exfoliating socks för en tjuga på ebay, funkar utmärkt 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy