malhar_140327_0042Ni som följer mig på instagram vet att jag hämtade ut ett riktigt härligt paket från eleven.se härom dagen. Dessa produkter kommer att användas i en färgsprakande sminkning och en ögonbrynsguide. Så håll utkik efter det 🙂

malhar_140327_0046

Anastasia Brow Pro Palette, 895 SEK

En professionell ögonbrynspalett för alla som vill ha fantastiskt definierade ögonbryn! Anastasias Brow Pro Palette innehåller 6 av Anastasias signaturnyanser av Anastasia Brow Powder Duo, professionellt krämvax för ögonbrynen och en concealer så du enkelt kan definiera dina bryn.

Krämvaxet hjälper till att hålla bångstyriga ögonbryn på plats, de 6 skuggorna kan du matcha och mixa för att få fram rätt nyans som passar just dina bryn för att definiera dem till perfektion, och concealern hjälper till att definiera ytterligare.

malhar_140327_0055

malhar_140327_0060

Pürminerals Big Blink Mascara with Argan Oil, 245 SEK

Ta dina fransar till en helt ny nivå med Pürs senaste mirakel-mascara! Tack vare den exklusiva borsten håller du dina fransar klumpfria och med formulan av Arganolja får fransarna näring samt ger dem en helt fantastisk färg.

malhar_140327_0066

NYX Xtreme Lip Cream Dolly Girl, 95 SEK

Det är varken ett läppstift eller ett läppglans. Det är som inget du har upplevt tidigare! Detta krämiga, flytande läppstift stryks på med full Xtreme färg och intensiv glans med en extrem pigmentering och en silkeslen och glänsande finish.

malhar_140327_0075

Pixi H2O SkinTint No. 2 Nude, 299 SEK

En vattenbaserad färgad ansiktsgel som hjälper till att jämna ut hudtonen och ger den en felfri naturlig look. Den är återfuktande, hållbar och vattenresistent så du kan ha en vacker hy hela dagen!

Den innehåller grönt te som är rikt på antioxidanter, återfuktande rosvatten, vårdande engelsk kamomill och avslappnande lavendel för att din hy ska få vård och en felfri look på samma gång.

malhar_140327_0079

Make Up Store Microshadow Harlequin, 140 SEK

En högpigmenterad pressad ögonskugga i en grönblå nyans av högsta kvalitet. Ger ett perfekt resultat som sitter hela dagen!

malhar_140327_0087

Make Up Store Marble Eyeshadow Volcano, 140 SEK

Högpigmenterad marmorerad ögonskugga i nyanserna rosa, lavendel, aprikos och svart. Virvla ihop alla nyanser för en härlig färg, eller fokusera på olika områden för att få olika nyanser. Singelögonskuggan som är en egen liten palett.

malhar_140327_0098

Make Up Store Marble Eyeshadow Blue Venato, 140 SEK

Högpigmenterad marmorerad ögonskugga i nyanserna silver, grönt, turkost och mörkblått. Virvla ihop alla nyanser för en härlig färg, eller fokusera på olika områden för att få olika nyanser. Singelögonskuggan som är en egen liten palett.

1 kommentar

Lackert 30 mars, 2014 - 22:57

Härligt paket! Ska bli spännande att se vad det blir för sminkningar 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy