Påskgodis från LUSH

av Malin
121 visningar

LUSH easter påsk 2014 molkan skönhetsblogg LUSH är som alltid väldigt rappa gällande högtidsprodukter, vilket kan bli härliga presenter till någon man tycker om eller sig själv. Härom dagen fick jag ett sött litet paket med några av påskprodukterna. Klart att jag skulle välja dessa härliga bad- och kroppsprodukter i mitt påskägg över sliskigt godis, any day!

LUSH easter påsk 2014 molkan skönhetsblogg carrot soap

LUSH Carrot Soap, 69 SEK/100g

Doftar som en uppfriskande tropisk fruktjuice. Tvålen är gjord på återfuktande morotsfröolja i den orangea delen och mjukgörande rättvisemärkt kakaosmör i den vita delen inuti.

LUSH easter påsk 2014 molkan skönhetsblogg bunch of carrots

LUSH Bunch of Carrots Bubble Bars, 99 SEK/150g

En knippe morötter som räcker till flera bubblande bad. Doften av citron och grapefrukt är upplyftande och får en på ett glatt humör, och ännu gladare blir man när man inser hur många bad varje återanvändbar morot räcker till.

LUSH easter påsk 2014 molkan skönhetsblogg brightside

LUSH Brighside Bubble Bar, 79 SEK/200g

Allt LUSH vill med Brightside badskum är att få dig på ett glatt humör, bli upplyft och se den ljusa sidan på saken. Den innehåller tre olika apelsindofter – siciliansk mandarin, tangerin och bergamottolja. Denna extra stora badskumsbit räcker till fler än ett bad.

LUSH easter påsk 2014 molkan skönhetsblogg golden egg

LUSH Golden Egg Bath Bomb, 59 SEK/115g

Ett glittrande guldägg som är en badbomb och badolja på samma gång. Denna toffeekola-doftande guldklimp är inspirerad av chockladägg som man äter på påsken. Men istället för att stoppa detta ägg i munnen så släpper man ned det i badet och låter rättvisemärkt ekologisk kakaosmör långsamt smälta och återfukta huden. I mitten gömmer sig en badbomb som kommer brusa upp när badoljan har smält färdigt.

.
I påskkollektionen ingår en rad andra härliga produkter, spana in dem här!

Har du spanat in något påskgodis från LUSH?

1 kommentar

Sandora 27 mars, 2014 - 17:09

Nej men guh va härligt !! :O Älskade dom där morötterna haha!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy