Härom veckan fick jag ett mail där jag blev förfrågad om jag ville testa märket Christian Breton. Har faktiskt spanat in märket innan lite löst, men visste inte så mycket om deras produkter. Det blev hudvårdsserien White LAB+ och några sminkprodukter. Sminket visar jag upp i ett separat inlägg.

CB grundandes av just Christian Breton 1990 och är i dag ett av de mest säljande hudvårdsmärkerna i Frankrike, känt för sina innovativa produkter med unika egenskaper.

Christian Breton omges av ett team av forskare och skönhetsexperter som har utvecklat och tagit fram en komplett hudvårds- och makeup serie som lever upp till varje kvinnas specifika behov. Han är en sann visionär och skapare inom hudvård och kosmetik, alltid med fokus på den senaste teknologin för att ligga steget före när det kommer till att tillgodose alla kvinnors behov av unika skönhetsprodukter som verkligen håller vad dom lovar!

Christian Breton White Lab molkan skönhetsblogg“Christian Breton Whitening Care Triple Concentration ger löften om ljusare och jämnare hy. På bara några minuter varje dag, återställer grundläggande vård huden och skyddar den från fläckar, fräknar och mörka fläckar som orsakas av solens ultravioletta strålar, hudens åldrande eller graviditet. Med White LAB + uppstår felfri och perfekt hud.”

malhar_140325_0015

Whitening Cleanser 200 ml, 349 SEK

Whitening Cleanser är en rengöring som innehåller naturliga plantextrakt som skonsamt rengör huden och ger den lyster.

malhar_140325_0022

Whitening Lotion 200ml, 349 SEK

Whitening Lotion är ett lugnande och alkoholfritt ansiktsvatten. Det hjälper till att avlägsna luftföroreningar och smuts från huden och lämnar den återfuktad och mjuk.

malhar_140325_0027

Whitening Cellular Emulsion 50 ml, 699 SEK

Whitening Cellular Emulsion reducerar missfärgningar och mörka fläckar. Med sina exfolierande egenskaper ger den huden lyster och en “sammetslen” yta.

malhar_140325_0036

Super UV City Defense SPF30 50 ml, 699 SEK

Super UV City Defense SPF30 är en skyddande och återfuktande fluid som blir som en osynlig film på huden och gör att sol, föroreningar och fria radikaler blockeras från din hud.

malhar_140325_0039

Pure White Cellular Day Cream 80 ml, 849 SEK

Pure White Cellular Day Cream är en dagkräm som är berikad med ingredienser som jobbar aktivt med att reducera mörka fläckar och ojämnheter i hyn.

malhar_140325_0045

Intensive Whitening Night Cream 50ml, 999 SEK

Intensive Whitening Night Cream 50 är speciellt framtagen för att förbättra hudens egna cellförnyelse process som pågår under natten. Huden blir klarare och mörka fläckar reduceras.

malhar_140325_0058

Whitening Expert Mask Kit, 849 SEK

Whitening Expert Mask Kit är en tvåstegsmask ger din hy ny lyster och jämnare hudton på 20 min.

malhar_140325_0065

malhar_140325_0070

Whitening Luxury Treatment, 2499 SEK

Whitening Luxury Treatment är en 3-veckors behandling mot pigmenteringar och ojämn hudton. Den här kuren kan liknas vid en behandling gjord på spa eller salong. Efter genomförd behandlingen känns huden yngre fräschare och fläckar är mindre synliga eller helt borta (beroende på utgångsläget).

Behöver jag säga att jag är superpepp på att börja testa? Jag har mycket pigmentfläckar, fräknar på sommaren, mörka partier och andra mindre roliga ojämnheter i min hy som jag gärna sminkar över, men helst av allt vill bli av med för gott. Så just denna hudvårdsserie känns som gjord för mig. Jag kommer att ta både före- och efterbilder och ska börja med detta redan ikväll. Recensionerna kommer att dröja, som med alla produkter som man behöver testa under en längre tid, men jag lovar att det kommer så småningom.

CB finns att köpa på Grand Parfymeri och i flera olika serier; Gold & White LAB+, Eye Priority och Lip Priority. CB har även en hel del smink.

2 kommentarer

delinda 25 mars, 2014 - 22:40

Testar dag och nattcremen just nu och märker skillnad, toppenprodukter för min hud 🙂

Julias skönhetsblogg 27 mars, 2014 - 12:12

Spännande att se resultatet sen! Låter som att det är toppenprodukter 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy