IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom molkan skönhetsblogg

Dagens läppstift kommer från IsaDora och är ett utav deras Jelly Kiss som är ett gel-läppstift med vårdande egenskaper. Färgen heter 58 Orange Blossom och är en genomgående orange färg. Jelly Kiss-läppstiften är semi-transparenta, vilket betyder att de är enkla att bära och applicera – det är liksom inte så noga som med ett superpigmenterat läppstift. De är också väldigt mjuka och härliga i sin konsistens och känns återfuktande på läpparna. Tyvärr passar jag inte i orangea toner – men jag tror att jag ska införskaffa mig mer av de rosa och nude-färgade stiften då jag gillar fomulan.

IsaDora Jelly Kiss finns att köpa på t ex. eleven.se för 99 SEK (sänkt pris).

5 kommentarer

Evelinasfina Skönhetsblogg 23 mars, 2014 - 19:39

Det var fint även om jag inte dras till orange-färgade läppstift 🙂 Ser fräscht ut!

Julias skönhetsblogg 23 mars, 2014 - 19:50

Snyggt! Har blivit väldigt såld på orange läppar det senaste 🙂

delinda 23 mars, 2014 - 20:20

Häftig nyans, gillar också formulan 🙂 De ljusa tonerna är mina favoriter

Lackert 23 mars, 2014 - 22:17

Härlig färg 🙂

Kajalpennan 24 mars, 2014 - 10:20

Jag gillar också formulan. Tyckte att det passade dig. Så mycket man ser vill säga 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy