Information: “Ett lyxigt puder med mineraler, noggrant bakat för att ge en skiftande men ändå naturligt matt finish. Ger perfekt och osynlig täckning. Använd för att fixera foundation eller för att förbättra makeupen under dagen.”

Jag tycker: Ett litet himmelrike på dosa! Ett lätt och härligt puder att använda som fixeringspuder över foundation, men ger även lite täckning, så ett alternativ kan vara att bara matta ner ansiktet med pudret med hjälp av en puderpuff. Det ger en sammetslen och naturlig matt finish utan att se kakigt ut. Det jag verkligen gillar med detta puder är att det inte framhäver mina torra partier och sitter på plats under större delen av dagen utan att jag behöver bättra på. Den färg som jag använt heter Light Plus och ligger ungefär mellan NC/NW 15-20 och det har fungerat på mig under vinter såväl som på sommaren. Även om det är ett dyrt puder är det faktiskt det bästa jag testat hittills och jag känner att det kan vara värt att lägga ett par extra kronor på bra basprodukter. Mitt absoluta favoritpuder som jag aldrig vill leva utan igen (om jag inte hittar något bättre)!

MAC Mineralize Skinfinish Natural finns att köpa på t ex. Kicks för 305 SEK.

5/5

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer