malhar_140102_0070

malhar_140102_0062

Information: “MeMeMe Correct & Perfect Concealer kit – fuktgivande creme concealer och mattande puder som döljer finnar och mörka ringar. Finns i 3 olika färger; Nude, Taupe och Buff.”

Jag tycker: En produkt jag verkligen sett fram emot att testa från MeMeMe’s sortiment, men efter ett antal testar blivit besviken gång på gång. Correct & Perfect Concealer Kit består av en krämconcealer och ett fixeringspuder. Concealern är väldigt tjock och hård i förpackningen och går att värma upp på handryggen till viss del, men känns ändå torr. Appliceringen i ansiktet underlättar om man blandar i lite hudkräm med produkten eller precis smörjt in ansiktet. Concealern är rätt pigmenterad och döljer mörka ringar och rödhet bra, men har man torr hud eller torra partier fäster den sig där direkt och framhäver torrheten ännu mer. Och när jag duttar på fixeringspudret blir det heller inte bättre, concealern ligger inte på plats utan följer gärna med upp på borsten istället och lägger sig också i porerna.

Jag vill så gärna tycka om produkten för att den är smidig med båda produkter tillsammans, men just för att resultatet blir samma varje gång så har det liksom inte blivit att jag sträckt mig efter den. Det känns som att kvalitén tryter i både concealern och pudret. Jag vet liksom inte vem den här produkten är till för då den varken sitter på plats på mina oljigare partier och framhäver torrhet. Synd på en sån smart liten sak.

MeMeMe Correct & Perfect Concealer Kit finns att köpa på t ex. BeautyBySarmay för 119 SEK.

1/5

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer