The Body Shop fortsätter lansera spännande nyheter!

av Malin
74 visningar

Den 25:e April lanserar The Body Shop fler roliga nyheter! Kropps- och ansiktssorbet och ett alternativ till retuschering 😉

Body-Sorbet-gruppbild

Body Sorbet

The Body Shop hjälper till att svalka hela kroppen i sommarvärmen. Nya Body Sorbets ger dig en svalkande uppfräschning, och håller huden fuktighetsbevarad utan att bli kladdig.

Med fyra fruktiga dofter – Strawberry, Mango, Peach och Satsuma och en härligt blomstrande – Moringa – är Body Sorbets den ultimata sommarupplevelsen. Body Sorbets innehåller 100% ekologisk Community Fair Trade-producerad aloe vera från Guatemala, som vårdar, svalkar och lenar hud som behöver fräschas upp i sommarvärmen.

Body Sorbet kommer att kosta 165 kr för 200 ml.

Vit-E-Aqua-Boost-lock

Vitamin E Aqua Boost Sorbet

Snart kommer värmen! Därför är det perfekt tid att presentera nyheten Vitamin E Aqua Boost Sorbet, det absolut senaste The Body Shop har att erbjuda i svalkande hudvård. Som ett sammetsmjukt moln av ljuvlig svalka och skön fuktighetsbevaring är det hudens bästa vän i värmen.

Det krävs bra produkter för att vårda din hy. Vitamin E Aqua Boost Sorbet innehåller Aqua Sphere-teknik – mikroskopiska sfärer med fukt som fungerar som minimala reservoarer som kan hålla hundratals gånger sin egen vikt i fukt. Varje burk innehåller fler än 2 miljoner Aqua Spheres. Tillsammans ger de 24 timmar fuktighetsbevaring på din hy.

Vetegroddsolja tillsammans med Community Fair Trade-producerat shiasmör och sojaolja verkar naturligt fuktighetsbevarande. Tillsammans med den senaste tekniken gör det Vitamin E Aqua Boost Sorbet till en fuktighetsbevaring du aldrig tidigare upplevt. Mineralpartiklar hjälper till att absorbera fett och ge hyn en matt finish. Den fjäderlätta sorbetkonsistensen bara smälter in i huden och gör det lätt att hålla den fräsch och fri från glans – hela sommardagen lång.

Vitamin E Aqua Boost Sorbet kommer att kosta 215 SEK för 50 ml.

All-In-One-InstaBlur

All-in-One™ InstaBlur™

Få felfri, fotoperfekt hy på ett ögonblick. Med sin universella nyans jämnar den ut ojämnheter i hyn på ett ögonblick så att dina “selfies” inte längre behöver ändras med hjälp av filter på telefonen!

Vad är hemligheten? En unik formula innehållandes mjukgörande E-vitamin och nedmattande sfäriska puderpigment som på ett smart och enkelt sätt verkar utjämnande. Nyheten All-in-One™ InstaBlur™ ingår i den bästsäljande makeupserien All-in-One™ från The Body Shop som erbjuder makeup- och hudvårdslösningar i ett.

Ready.. blur, snap!
Med sina fem omedelbara effekter på huden blir du redo för ett foto på ett ögonblick!
1. Verkar nedmattande upp till 12 timmar
2. Minskar synligheten av porer
3. Döljer kvisslor
4. Jämnar ut huden
5. Förbättrar resultatet av din bas

All-in-One™ InstaBlur™ kommer att kosta 225 SEK för 25 ml.

.
Jag gör mig skyldig till att vara sugen på alla produkter! Vad tycker du?

8 kommentarer

Alisa 18 mars, 2014 - 12:41

Oh lord! GE MIG NU!

evelinasfina 18 mars, 2014 - 12:43

Vilka underbara produkter 🙂 Ser verkligen fram emot att testa dom!

Erica 18 mars, 2014 - 14:07

Vill absolut testa All-in-One, InstaBlur. Letar alltid efter något för min tråkiga hy 🙂

Sofies skönhetsblogg 18 mars, 2014 - 15:43

Blev vääääldigt nyfiken på kropps- och ansiktsorben! De lät härliga nu till sommaren! 😀

Zarah-Lou 18 mars, 2014 - 21:59

ALLTSÅ GEEE MIIIIIG AAAAALLT!!
De där kroppssvalkarna, jag som reser lite då och då hade ju ÄLSKAT dem i klibbiga, fuktiga, varma, uttorkande länder 😉
Och filter på tub? HALLÅ?! Giiieeef meee!

The Body Shop levererar! Synd att man inte ens kommer hinna testa en bråkdel av deras sortiment under sin livstid 😉

Malin 18 mars, 2014 - 22:02

Haha, känner samma sak! De är snabba som blixten med nyheter 🙂

Zarah-Lou 18 mars, 2014 - 22:04

Och så jäkla trevlig personal i butik! Skulle kunna gå in i min TBS-butik här i Visby bara för att snickesnacka med brewdarna där inne 😉
(Men det gör jag inte, för jag har egentligen inte ens ekonomin för att ha råd att gå in, skulle köpa med mig aaaaaaaaallt!)

If I was a rich girl, nananananananaaaaa!

Zarah-Lou 18 mars, 2014 - 22:02

Hej. Jag igen!

Moringa är ju dessutom lite spännande, eftersom moringapulver ska vara något slags mirakelpulver i sig. Att förtära alltså 🙂 Man ger det ofta till HIV-patienter eller andra med nedsatt immunförsvar. Att TBS valt att ha i det i en kroppsprodukt är ju fantastiskt! 🙂
Moringaträd är magi, man använder ALLT från träden till olika saker. Härligt att vi i västvärlden börjar få upp ögonen för det nu! 😉

/ Hälsonörden som råkar jobba på apotek lixom

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy