skönhetsblogg molkan the incredible face mask maybeauty

malhar_140210_0043

Information: “The Incredible Face Mask sägs ta bort pormaskar, död hud och olja från hyn samt motverka acne. Masken innehåller naturlig djuphavslera och är dermatologiskt testad. Ej testad på djur. Du ska känna skillnad redan efter första användning och ser skillnad efter 1-2 månaders användande (var 5-7 dag).”

Jag tycker: För ett tag sedan fick jag möjligheten att testa denna svarta ansiktsmask från maybeauty.se. Själva masken påminner exakt om Acne Killer jag testade i höstas. Jag är 100% säker på att det är samma mask. När man öppnar förpackningen luktar det örtigt och färgen är kolsvart. Den medföljande appliceringspenseln är tacksamt mottagen då jag inte gillar att få masken på händerna. När man kletat på masken ser det ut som att man har tjära i hela fejset.

Masken stelnar efter ca 30 minuter och därefter ska man dra bort den från ansiktet. Precis som med Acne Killer gör det aningens ont att dra bort den då man får med sig i princip alla småhår man har i ansiktet. För mig personligen tog den inte bort speciellt många pormaskar och andra orenheter, fick bort max 7-10 stycken /mask vilket känns ovärt. Huden känns dock väldigt len och härlig efteråt men några synliga resultat är inte att tala om. Hade gärna testat en riktig “kur” på 1-2 månader för att se om det faktiskt blir någon skillnad.

The Incredible Face Mask finns att köpa på maybeauty för 249 SEK /5 st + appliceringspensel och guide.

2,5/5

.

2 kommentarer

Kajalpennan 15 mars, 2014 - 15:57

Den ser ju onekligen rolig ut.

Wysteriias skönhetsblogg 15 mars, 2014 - 16:56

Vågar inte prova jag..har för mkt småhår 😉 haha! 😀

Vore perfa om du kunde hjälpa mig med trådningen 😀 Men kan la ta det över fb 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer