malhar_140304_0165Igår damp det ner ett utskick från Brallis.se med en hel hop av 100% Pure Nail Polish.

100% Pure Nail Polish finns i arton olika färger i neutrala rosa och beiga toner samt mer intensiva nyanser i rött. Alla nagellack från 100% Pure är fria från de fem vanligaste cancerframkallande ämnena som formaldehyde, toluene, DBP, camphor och formaldehyde resin.

Som tillbehör finns det en Base Coat samt en Top Coat för att förlänga varaktigheten och för att ge dina naglar en glansig finish. Om du inte använder tillhörande Base Coat kan du som rekommendation rengöra dina naglar med vitvinsvinäger eller äpplecidervinäger med hjälp av en bomullsrondell, det gör att nagellacket få bättre fäste.

malhar_140304_0183Pie, Popcicle, Cherry Pop, First Love, Innoncence

malhar_140304_0187Glass Top Coat & Horsetail Base Coat

Nyanserna Innocence, First Love och Pie samt bas- och topplacken är jag riktigt pepp på att testa! De andra två lacken, not so much… Inte mina färger helt enkelt. Hoppas att de ska vara bra lack med tanke på att de ska vara skonsammare för oss användare.

Alla lack inklusive topp- och baslacket finns att köpa på Brallis.se för 110 SEK /st.

2 kommentarer

Lackert 5 mars, 2014 - 16:26

Spännande, dessa har jag inte hört talas om förut

Little Miss Consumer 7 mars, 2014 - 20:21

Jag tycker att de ser sjukt fina och spännande ut, vill höra hur kvaliteten är sedan när du testat!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy