Ambre_Solaire_Dry_Mist_SPF_20-150_ml “Garnier skapar en ny generation av solvård och lanserar nu sin första solskyddsprodukt med torrspray-formula som ger ett optimalt skydd mot UVB och UVA strålar. Formulan innehåller ett effektivt UVA- & UVB-filtersystem med fotostabilt skydd och patenterat Mexoryl®XL, som effektivt skyddar mot solens strålar.

Med sin ultralätta konsistens absorberas den snabbt utan att lämna vita spår eller en fet film på huden. Den innehåller ingen alkohol och torkar därför inte ut huden. Dry Mist kommer i 3 olika solskyddsfaktorer; SPF 10/20/30 och finns på Åhléns och Kicks från och med v.7. Rek pris är 139/149/159 kr.”

Rent spontant känner jag att jag gärna hade tagit del av detta solskydd nu när jag är utomlands då det hade varit ett perfekt tillfälle att testa. För något av det värsta jag vet är att smörja in mig och sedan lägga mig på en sandstrand då allt bara klibbar fast, men man kan ju inte få allt.

Vad tror ni? Något ni vill testa nu när solen kryper fram?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy