skönhetsblogg_malhar_130905_0082

malhar_140220_0154

malhar_140220_0165

IsaDora Wig Wham Heavy Lashes MascaraUtan mascara

IsaDora Wig Wham Heavy Lashes MascaraMed IsaDora Wig Wham Heavy Lashes Mascara

IsaDora Wig Wham Heavy Lashes MascaraEfter borttagning av kladdet

IsaDora Wig Wham Heavy Lashes Mascara

Information: “Tunga, kraftfulla ögonfransar! Den speciella mascaraformulan kombinerad med den spiraldesignade borsten ger en exceptionellt täckande “WigWham-effekt”. Börja vid fransroten, tryck borsten längs med fransen och applicera genom att rotera borsten utåt/uppåt, upprepa sedan tills önskat resultat uppnåtts”

Jag tycker: Kladdigt värre! Borsten är spiralformad med en spiral med kortare strån och en med längre och det är rätt stort avstånd mellan spiralerna vilket gör den svårapplicerad. Fomulan är blöt – inget man applicerar på en avancerad sminkning då det är totalt omöjligt att inte få kladd överallt. Men jag tycker att den gör sitt jobb med voluminösa och längd. Mina fransar kladdar inte ihop speciellt mycket som jag hade förväntat mig att den skulle göra. Håller hela dagen och kan fälla några flagor, men det är inte nämnvärt. För mig har den inte kladdat varken under en vanlig dag eller en hård arbetsdag. Helt okej, men inte min tekopp tyvärr.

IsaDora Wig Wham Heavy Lashes Mascara kan köpas på t ex. eleven.se.se för 109 kr.

2/5


.

1 kommentar

Annahita 26 februari, 2014 - 10:31

Blir helt galen av denna!!! 🙁 Tur att deras Big Bold Mascara är typ den bästa som finns.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer