Better-Skin-V3

Nyligen släpptes Maybellines nya foundation och concelaer ‘SuperStay Better Skin Flawless Finish’ (måste de alltid ha så jäkla långa namn?!) som jag är riktigt sugen på att testa. Finns att köpa på Åhléns, feelunique.com och Lyko.se.

catalogueImage

SuperStay Better Skin Flawless Finish Foundation

Passar normal och kombinerad hy. Ger direkt ett felfritt resultat och förbättrar din hy dag för dag. Innehåller en kombination av vitamin B5 och sepitonic M3 (magnesium, koppar och zink) som återfuktar och fyller ut hyn. Innehåller också Actyl C som hjälper till på lång sikt, antioxidanter som ökar cellförnyelsen och som dessutom jämnar ut ojämn hudton och trötthetstecken.

Finns i sex nyanser; 05 Light Beige, 10 Ivory, 21 Nude, 30 Sand, 40 Fawn, 48 Sun Beige

large_154019

SuperStay Better Skin Flawless Finish Concealer

Ful, fläckig, ojämn hud? SuperStay Better Skin Concealer förbättrar din hud för varje minut du använder den. Bye-bye stressad hud! Använd SuperStay Better Skin Foundation tillsammans med SuperStay Better Skin Concealer för att hjälpa huden att se mer strålande och fräschare ut hela dagen.

Finns i två nyanser; 02 Light Beige, 03 Medium Beige

1 kommentar

Ann-Sofie/Colour it 24 februari, 2014 - 16:21

Håller med, jag är också nyfiken på dessa två….;-)

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy